Resultaten voor schoonmaakwerk den haag

schoonmaakwerk den haag
Faillissement Vsc Schoonmaakdiensten B.V. te Den Haag F.09/17/237 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Vsc Schoonmaakdiensten B.V. Op 04-07-2017 is Vsc Schoonmaakdiensten B.V. Vrolijk Special Cleaning te Den Haag Zuid-Holland failliet verklaard nadat de surseance beƫindigd is. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.09/17/237. De hoofdactiviteit van Vsc Schoonmaakdiensten B.V.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag? Asito levert maatwerk.
Doordat onze vestigingen verspreid zijn over heel Nederland kunnen we flexibel inspelen op lokale omstandigheden en rekening houden met uw persoonlijke wensen. Asito investeert als schoonmaakbedrijf in Den Haag in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn flexibel, werken snel en efficiƫnt en zijn voorzien van de nieuwste technologie.
Kwis Den Haag B.V. Diensten.
Naast dagelijkse en periodieke interieurverzorging verricht Kwis denhaag ook eenmalig schoonmaakwerk. Een eenmalige schoonmaakklus kan onder meer voorkomen bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen. Tevens kan kwis Denhaag een grote zomerschoonmaak op basis en middelbare scholen voor u verzorgen.
Schoonmaak vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Randstad heeft altijd wel schoonmaakwerk dat bij je past. Je maakt bijvoorbeeld kantoren of sportscholen schoon. Maar denk ook aan schoonmaken op de Keukenhof of afwashulp in een keuken. Voor het leukste schoonmaakwerk kom je naar Randstad! schoonmaak vacatures bij jou in de buurt. alphen aan den rijn.
90 Schoonmaak vacatures in Den Haag Adzuna.
Ontvang de nieuwste Schoonmaak vacatures in Den Haag direct in je inbox! Deze statistische gegevens van de banenmarkt voor Schoonmaak vacatures in Den Haag worden samengesteld door middel van de Adzuna-index van meer dan 150000, vacatures bijna alle vacatures in Nederland.
Avondwerk in Den Haag Bekijk de vacatures! Bijbaan.nl.
Ben jij in het bezig van een rijbewijs b wordt dan snel onze nieuwe koerier! 500 studenten gezocht door heel Nederland voor een bijbaan in de evenementen. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tussen 800, en 1100, per uur, Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk.
Schoonmaakster s-Gravenhage Ikzoekeenschoonmaakster.nl.
Hebt u geen tijd voor uw huishoudelijke werkzaamheden? Bent u op zoek naar een hulp voor de schoonmaak in s-Gravenhage? Of kunt u uw schoonmaaktaken niet meer zelf uitvoeren? Een schoonmaakster helpt u graag in uw huishouden. Een schoonmaakster in s-Gravenhage voor 1350.,
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak. Bekijk vacatures Open sollicitatie. Werken bij schoonmaakbedrijf Asito. Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito.

Contacteer ons