Resultaten voor schoonmaakbedrijf

schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Victoria.
Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Gastvrijheid in dienstverlening. Hotel en recreatie. Schoonmaakbedrijf Victoria: Onze mensen, onze kracht. Bij schoonmaakbedrijf Victoria houden wij van een schone frisse leef en werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit, flexibiliteit en werkmentaliteit.
offerte ramen en deuren
Home Van der Putten.
Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om iets goed schoon te maken. Minimaal gebruik chemische middelen. Schoonmaakbedrijf Van der Putten is in 1961 opgericht en bedienen zakelijke én particuliere klanten in heel Nederland. Schoonmaakbedrijf van der Putten.
slotenmaker diemen
Schoonmaakbedrijf Breddels Amsterdam Amstelveen Schoonmaakbedrijf Breddels.
Professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf. Met spoed op zoek naar een goede schoonmaker? Of juist naar iemand aan wie u het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw kantoor kunt toevertrouwen? Schoonmaakbedrijf Breddels heeft meer dan 50 jaar ervaring met het schoonmaken van kleine en grotere projecten in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen.
asko schoonmaak
Forse boete van 230.000 euro voor schoonmaakbedrijf Amstelveen.
De Inspectie SZW heeft een boete van maar liefst 230.000 euro uitgedeeld aan een schoonmaakbedrijf uit Amstelveen. De boete wordt opgelegd, omdat het schoonmaakbedrijf de door 22 werknemers gewerkte uren niet inzichtelijk kon maken, waardoor niet kon worden vastgesteld of zij voldoende loon en vakantiebijslag ontvingen.
arnhem
Schoonmaakbedrijf Eindhoven e.o. nodig? Kies Schoonmaakbedrijf Waalre.
Schoonmaak geeft stof tot nadenken! Schoonmaakbedrijf Waalre is al jaren actief als allround schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving. Een schoon bedrijfsgebouw is uw en ons visitekaartje. Daarom staat ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken extra stil bij de meerwaarde van een schone en hygiënische omgeving.
utrecht
Schoonmaakbedrijf Utrecht RTL Cleaning de geschikte partner.
In beide gevallen bent u bij RLT Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn hét allround schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor een constant hoge kwaliteit. En onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aanbieden van uitstekend schoonmaakwerk. Schoonmaakbedrijf Utrecht: waarom kiezen voor RTL Cleaning?
seo rotterdam
Schoonmaakbedrijf gezocht? Ruitenheer schoonmaak.
Dankzij jarenlange ervaring en professionele medewerkers kan Ruitenheer uw werkomgeving laten stralen als nooit tevoren, waardoor uw bedrijfsruimte de ideale plek wordt om in te werken. Schoonmaakbedrijf" Ruitenheer zorgt er voor dat het stadion van Eredivisie voetbalclub AZ Alkmaar er altijd tiptop uitziet."
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakbedrijf regio Eindhoven Basic Clean.
Schoonmaakbedrijf met verschillende specialisme. Wij zijn een snelgroeiend schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven. Ons team van meer dan 40 medewerkers is actief op het gebied van dagelijkse schoonmaak, specialistische reiniging, kantoorschoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Basic clean is niet zomaar een schoonmaakbedrijf.
studentenjob antwerpen

Contacteer ons