Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf den haag voor particulieren

schoonmaakbedrijf den haag voor particulieren
Hago de schoonmakers van Nederland.
Voor iedereen die voorop wil lopen zorgen wij overdag, met de nieuwste schoonmaaktechnieken en innovaties, voor een frisse beleving. Voor de meer dan 1.000.000 reizigers die dagelijks gebruikmaken van de 3.000 treinstellen van NS die in Nederland rondrijden, zorgen wij voor een schone en veilige treinreis.
Lanza Totaal.
Lanza Totaal is al 50 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Wij hebben in al deze jaren heel veel klanten met tevredenheid geholpen met onze uiteenlopende dienstverlening. Wij leveren nog de ouderwetse service die de meeste bedrijven laatste tijd verleerd zijn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten.: Zonnewering voor binnen en buiten.; Leveren, plaatsen en reparatie van rolluiken.; Groot en klein onderhoud voor in en om het huis.; Schoonmaak werkzaamheden voor bedrijven en particulier.; Schilderwerk voor binnen en buiten.; Glazenwasserij voor bedrijven en particulieren.
Schoonmaakbedrijf Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu. 28 mei zijn in Den Haag de eerste exemplaren van het Witboek inclusief ondern. Download hem nu; Witboek inclusief ondernemen 2.0. Iedereen hoort erbij en verdient een eerlijke kans. Met meer dan 10.000 werknemers en 100 verschillende nationaliteiten geloven wij dat diversiteit tot meerWaarde leidt. Duurzaamheid zit in de genen van ons en van onze mensen. We vinden het vanzelfsprekend. We laten u graag onze duurzame projecten zien waarmee we een steentje bijdragen aan het milieu. Vakmanschap met meerWaarde. Asito wil niet alleen het beste schoonmaakbedrijf zijn, we willen meerWaarde leveren.
Ervaren huishoudelijke hulp in Den Haag gezocht? Helpling.
Helpling is een online platform dat passende huishoudelijke hulpen in Den Haag de gelegenheid biedt om via de website in contact te komen met huishoudens die op zoek zijn naar een goede schoonmaakhulp. Wij zijn geen schoonmaakbedrijf, maar een digitale marktplaats waarop vraag en aanbod samenkomen. De huishoudelijke hulp uit Den Haag die je via Helpling vindt, werkt via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Deze regeling houdt in dat particulieren huishoudelijke taken mogen uitvoeren voor een andere particulier, zonder dat zij zich hoeven te registreren bij de Kamer van Koophandel.
C.T. Spaans glazenwasserij en onderhoudswerkzaamheden in Den Haag Uw schoonmaakbedrijf voor Den Haag eo.
Kortom: wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw werkzaamheden, groot of klein. We horen graag van u! Heeft u werkzaamheden waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Glasbewassing binnen en buiten van kantoorpanden. Schilderwerkzaamheden in en rond het huis. Schoonmaken van dakgoten. Onderhouden van uw tuin. Kvk nr: 27332194. Spaans glazenwasserij en onderhoudswerkzaamheden. 2584 HD DEN HAAG.
Quality Cleaning Services Schoonmaakbedrijf den Haag.
Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvEs en VvE beheerders en particulieren. Schoonmaakbedrijf Den Haag is ook met alle plezier uw schoonmaakpartner in Den Haag. Ontdek wat wij nog voor u kunnen doen. Als opdrachtgever in Den Haag vindt u het fijn dat u voor al uw schoonmaakdiensten bij één schoonmaakbedrijf terecht kan.
Clean Plan Schoonmaakbedrijf l Schoonmaakdiensten l 40 Jaar Ervaring: Clean Plan l Schoonmaakbedrijf.
Schoonmaakwerk Den Haag avond. Schoonmaakbedrijven regio Den Haag. Schoonmaakbedrijf Den Haag particulieren. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Delft. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Westland. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Wateringen. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Ypenburg.
Tags Schoonmaakdirect.
Vraag eens online een offerte aan voor schoonmaak of onze andere diensten! Goedkoopste schoonmaakbedrijf Amsterdam. Schoonmaakdirect levert schoonmaakdiensten in Amsterdam en omstreken. Glazenwasser Amsterdam particulier. SchoonmaakDirect levert haar diensten ook aan particulieren Lees verder. Schoonmaakbedrijf Den Haag, Schoonmaak Den Haag.

Contacteer ons