Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf den haag voor particulieren

schoonmaakbedrijf den haag voor particulieren
schoonmaakbedrijf - Taxi Arnhem Schiphol.
Bezig met het verbeteren en ontwikkelen van taxivervoer. De goed opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Passagiers en reizigers voelen zich met ons comfortabel en veilig in het verkeer.
schoonmaakbedrijf - Taxi Centrale Nissewaard.
Wanneer u veel moet reizen, maar zelf geen vervoer tot uw beschikking heeft is een taxi ideaal. Het is echter wel belangrijk dat u altijd een taxi heeft waar u een goed gevoel bij hebt en die u uitstekend naar uw gewenste locatie kan brengen.
schoonmaakbedrijf
Vind direct schoonmaakwerk iemand.nl.
iemand.nl bemiddelt tussen particulieren huishoudens en schoonmaakhulpen. Voor 1150, per uur all in zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling Dienstverlening aan huis en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Wat houdt het werk in? Bij de eerste afspraak bij iemand thuis loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld, de was, strijken of bed verschonen. Één keer in de twee weken ontvang ik keurig het bedrag van de gewerkte uren op mijn rekening. Erg prettig zon snelle uitbetaling en daarnaast bepaal ik zelf mijn eigen werktijden. Kim 31, Utrecht. Flexibel werk dat bij mij past. Via iemand.nl werk ik nu 28 uur per week bij mijn vaste klanten en daarnaast accepteer ik eenmalige schoonmaakverzoeken wanneer het mij uitkomt. Denise 46, Amsterdam. Sinds ik via iemand.nl werk, kan ik weer met de fiets naar mijn werk. Al mijn vaste klanten wonen op fietsafstand bij mij vandaan. Chantal 38, Den Haag.
administratiekantoor
Eenmalige schoonmaak Home Works.
Een grote schoonmaak wordt een stuk gemakkelijker met een extra paar handen van Home Works. Onze eenmalige schoonmaakhulp kan u helpen na bijvoorbeeld een verhuizing, tijdgebrek of periode van ziekte. Diverse complete diensten voor particulieren. Naast de eenmalige schoonmaak, biedt Home Works huishoudelijke hulp ook als een complete dienst.
beveiligingscamera
Schoonmaakbedrijf Den Haag particulieren Probeer ons 1 maand: Clean Plan l Schoonmaakbedrijf.
Schoonmaakwerk Den Haag avond. Schoonmaakbedrijven regio Den Haag. Schoonmaakbedrijf Den Haag particulieren. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Delft. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Westland. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Wateringen. Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt Ypenburg.
Metrotegels
Home Kuipers Schoonmaak.
Kuipers Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat zich al sinds 1990 bezig houdt met het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, horeca gelegenheden etc. in Den Haag en omgeving. Met ons team van ca. 40 werknemers bieden wij dagelijks schoonmaakonderhoud aan, maar ook 1 of 2 keer per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor tapijtreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud, en opleveringsschoonmaak.
hosting
Schoonmaak PerfectPlus.
Hierbij staan naast doelmatigheid ook respect voor de bewoner voorop. Sinds een aantal jaren onderhoudt PerfectPlus het terrein van een aantal klanten. Hierbij moet u denken aan het vegen en onkruidvrij houden van parkeerplaatsen en parkeergarage. Maar ook aan het tuinonderhoud van particulieren en bedrijven. Wij werken met opgeleide schoonmakers die in het bezit zijn van het basis of vakdiploma van de RAS. PerfectPlus bedrijfsdiensten is lid van de Vereniging Schoonmaak Research. Aan de hand van de door de VSR opgestelde kwaliteitsmeetsystemen worden de schoonmaakwerkzaamheden gecontroleerd. PerfectPlus is als verhuisbedrijf actief in de regios Leiden, Den Haag, Hoofddorp, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft en Rotterdam. Bent u benieuwd naar onze schoonmaakdienst? Neem gerust telefonisch of per mail contact op via ons contactformulier. Neem contact op. Voordelen van PerfectPlus. PerfectPlus bedrijfsdiensten heeft ruim 20 jaar ervaring in onder meer.: Ontruimen van woningen. Bekijk onze diensten. Schoonmaakbedrijf gevestigd in Leiden.
Huishoudelijke hulp Den Haag Ervaren.
Huishoudelijke hulp in Den Haag. Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Den Haag. Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Den Haag opgepakt. Wilt u meer informatie? Klik hier voor contact.
deanschoonmaakbedrijf.
Want wie goed doet, goed ontmoet. Déan is een Wassenaars schoonmaakbedrijf. Maar we zijn ook actief voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten en Wassenaar zelf natuurlijk. Voor een goede beheersbaarheid meer dan genoeg.
Home J Cleaning Service.
Projecten Alle projecten. Ramen wassen buiten. Ramen wassen binnen. Ramen wassen Bedrijf. J Cleaning Service. Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij J Cleaning Service Genestetlaan 352 2522LX Den Haag T. 06 270 359 43 E. Stel een vraag Vraag nu een Offerte aan!

Contacteer ons