Resultaten voor schoonmaakbedrijf den haag vacatures

schoonmaakbedrijf den haag vacatures
den haag vacatures
vacatures - Slotenmaker Antwerpen Rob.
Logisch ook, want elk pand heeft zijn eigen beveiligingsnoden. Wij komen bij je langs, bestuderen de uitdagingen en stellen onze totaaloplossingen voor, op basis van je budget. Een veilige woning, met de beste bescherming voor je kostbaarheden of goederen met emotionele waarde.
Bekijk al onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar hr@dutchblue.nl.
Social media campagne. Wat is jouw talent? Creatief, getalenteerd, gretig, internet liefhebber, verder-kijken-dan-je neus-lang is. Ben jij dit? Dan is werken bij online marketingbureau Dutch Blue voor jou weggelegd. Bekijk al onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar hr@dutchblue.nl.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
Goed contact tussen u en uw schoonmaakbedrijf is een vereiste voor een prettige samenwerking. Daarom investeren wij hier veel tijd en energie in. Als opdrachtgever van Beercoo krijgt u te maken met een vaste rayonleider, uw aanspreekpunt in Den Haag.
schoonmaakbedrijf
Blanco BV, schoonmaakbedrijf Den Haag ruim 40 jaar ervaring in schoonmaak en galzenwasserij.
Neem contact met ons op klik hier. Regelmatig zijn wij op zoek naar. Wij zijn o.a. Schoonmaakbedrijf Blanco BV. Sinds 1968 is Aad Buys sr. gestart met zijn eigen eenmansbedrijf, hield het zich alleen bezig met het wassen van ramen.
uitzendbureau den haag
Vacatures schoonmaakbedrijf Schoonkantoor.nl.
Een schoonmaakbedrijf dat zich niet alleen maar richt op schoonmaken, maar nog veel meer doet. Zoek je een baan bij een schoonmaakbedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze vacatures of doe een open sollicitatie bij Schoonkantoor.nl.
vacatures
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Meest recente vacatures. Asito Den Bosch BV zoekt: Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud 15 uur per week in Den Bosch in de ochtend. Asito is per 1 december op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers die van 0700: uur tot 1000: uur beschikbaar zijn voor een schoolgebouw in Den Bosch.
lijstenmakerij
Archief Vacatures Blue Groep.
Bekijk onze vacatures. of schrijf je in. Schoonmaakmedewerker Fabriek m/v. Zoeterwoude 40 uur per week Vast. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van een fabriek in Zoeterwoude. Het betreft een functie voor 5 dagen per week. Huishoudelijk medewerker m/v. Den Haag 24 uur per week Vast.
stad den haag
Schoonmaakbedrijf in Den Haag? Asito levert maatwerk.
Asito investeert als schoonmaakbedrijf in Den Haag in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn flexibel, werken snel en efficiƫnt en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Met deze technologie houdt u eenvoudig inzicht in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit.
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Dit doe je door de hotelkamers schoon te maken. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, het schoonmaken van het meubilair en sanitair, moppen, stoffen en stofzuigen en het aanvullen van de service items. Lees meer Bekijk vacatures.
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Den Haag november 2017 Indeed.nl.
Parnassia Groep 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Jutters Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij De Jutters. Voor diverse lokaties in Rotterdam zoeken wij gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Wij zoeken zowel partimers als fulltimers. De werkdagen/tijden zijn in. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Aressgroep Vacatures in Rotterdam. Algemeen schoonmaker, 14 uur per week, Rotterdam Waalhaven. Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat Rotterdam.

Contacteer ons