Resultaten voor gom schoonmaakbedrijf den haag

gom schoonmaakbedrijf den haag
Schoonmaakbedrijf Gom Schoonhouden in Den Haag Adres, contact en bedrijfsgegevens.
Schoonmaakbedrijf Gom Schoonhouden. Gom Schoonhouden is één van de schoonmaakbedrijven in Den Haag. Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Gom Schoonhouden Het bedrijf is gevestigd op het adres Donau 106-108 met de postcode 2491BC. Gom Schoonhouden is opgericht op 13 januari 1976 en heeft als rechtsvorm besloten vennootschap.
Geschiedenis Facilicom Group Facilicom.
In 1966 werd de Gebouwen Onderhoud-Maatschappij, oftewel Gom, door de heer Geurts als handelsonderneming in schoonmaakartikelen opgericht. Nadat in 1972 een contract met de gemeente Rotterdam werd afgesloten voor het schoonmaken van 200 scholen kreeg Gom vestigingen in Groningen, Utrecht, Amsterdam en Den Haag en maakte hiermee een flinke groeispurt. De omzet was gegroeid tot 10 miljoen gulden ca. 5 miljoen euro en na verloop van tijd bleek er ook behoefte aan diensten: als schilderwerk, interieurbouw en onderhoud van sanitair. Gom speelde daarop in. Geboorte van de divisies. De echte uitbreiding kwam in de jaren 1979 tot 1986. De bedrijven Gom Security Services, Gom Tapwacht en Prorest werden opgericht en Breijer werd overgenomen. Door diverse overnames en naamswijzigingen bij de verschillende divisies, kwam de organisatie tot de huidige divisies Albron Horeca Catering, Breijer bouw en installatie, Facilicom Solutions main contracting en multiservices, Gom schoonhouden, Incluzio Zorg en welzijn, Tapwacht service en techniek en Trigion beveiliging. Facilicom vestigt zich in België, Verenigd Koninkrijk en Ierland. In 1974 sloeg Facilicom zijn vleugels uit naar België om hier personeelsdiensten, catering, beveiliging, schoonmaak en facility management aan te bieden. Na de overname van een Engels schoonmaakbedrijf, breidde Facilicom zich uit naar Engeland.
Schoonmaak Medewerker Den Haag vacatures in Den Haag Simply Hired.
Gom Den Haag. Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré. Vakantie schoonmaak medewerker m/v bij Pathé Spuimarkt in Den Haag. Gom Den Haag. Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré.
CSU Scherp op schoon.
Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. CSU is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg; van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer. Uw gasten willen een leuke, ontspannen tijd op uw park.
Ibis Styles Haarlem City Hotel wint met Gom Best Practice Award.
Gom Hospitality heeft zich vanaf de start in de branche, drie jaar terug, neergezet als schoonmaakbedrijf dat hotelschoonmakers menselijke arbeidsomstandigheden wil bieden. Daar mankeert het nog altijd aan, ondanks veel negatieve aandacht in de media. In hoteldirecteur André Aaij vond Gom in december 2017 een opdrachtgever die de aanpak van Gom kon waarderen.
Gom-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Ben je het visitekaartje van Gom, jij zorgt dat mensen zich WelGom voelen; We zijn op zoek naar een enthousiaste collega als meewerkend leidinggevende in Den Haag en omgeving van maandag tot en met zondag voor 38 uur per week.
Vacatures Gom Vacat.
In de functie: Ben je het visitekaartje van Gom, jij zorgt dat mensen zich WelGom voelen; Ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het object van de klant. Dat kan een kantoorpand of 18 dagen geleden PART_TIME Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan gom.
Open sollicitatie Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaakdiensten.
Appartementencomplexen en flats. Schoonmaakbedrijf Vacatures Balans Open sollicitatie. Voor welke functie wilt u solliciteren? Straat huisnummer Stad Postcode. Upload je cv. Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Contacteer ons