Op zoek naar asito schoonmaakbedrijf den haag?

asito schoonmaakbedrijf den haag
Schoonmaak School Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Voor de schoonmaak van een school in Den Haag voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc. 30 dagen geleden. Ben jij de nieuwe medewerker die ervoor zorgt dat de schoonmaak van een school in Rijswijk vlekkeloos verloopt?
Asito Transport Stationsreiniging Schoonmaak van stations.
Zo kan ons schoonmaakbedrijf altijd flexibel aan uw wensen voldoen. Schoonmaakbedrijf Asito heeft vestigingen verspreid over heel Nederland waardoor we flexibel kunnen inspelen op lokale omstandigheden en rekening kunnen houden met uw persoonlijke wensen. Asito investeert als schoonmaakbedrijf in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten.
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Schoonmaakkracht zit in de eerste plaats in onze mensen. Zij zijn de basis van ons succes, de professionaliteit en de expertise van Asito. Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak. Bekijk vacatures Open sollicitatie. Werken bij schoonmaakbedrijf Asito.
Groothandel in schoonmaakartikelen schoonmaakmiddelen.
Groveko levert al meer dan 80 jaar schoonmaak, hygiënesystemen en disposable producten aan meer dan 6500 bedrijven in een groot aantal branches en sectoren. Wij leveren aan zowel schoonmaakbedrijven als aan professionele eindgebruikers, zoals zorginstellingen en ziekenhuizenvoedselverwerkende, industrie, professionele keukens, scholen, horeca, wellness en recreatiebedrijven.

Zo zijn wij u van dienst met elf bedrijven in de sectoren Schoonmaak Facility Management, Zorg Welzijn en Personeelsdiensten. Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland die als koploper op het vlak van inclusief ondernemen maximale maatschappelijke impact realiseert.
Schoonmaakbedrijf Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor o.a. kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu. 28 mei zijn in Den Haag de eerste exemplaren van het Witboek inclusief ondern.
Vacatures bij Asito NationaleVacaturebank.nl.
Gisteren geplaatst 16 uur Lagere school Schoonmaak Nacht. In de nachtdienst ben verantwoordelijk voor de schoonmaak van restau Asito; hét schoonmaakbedrijf op Schiphol en eén van de grootste van Nederland Vanuit Asito ga je Schiphol op met een taak: Een prettige reisomgeving.
Asito Haaglanden B.V. in Den Haag Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Asito Haaglanden B.V. Geef als eerste een beoordeling aan Asito Haaglanden B.V. in Den Haag. Gerelateerde bedrijven Asito Haaglanden B.V. Autopoetsbedrijf Nesin V.O.F.

Contacteer ons