Meer resultaten voor werk schoonmaak den haag

werk schoonmaak den haag
C-Maxi Cleaning maximaal schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Diensten per sector. Schoonmaak gemeenschappelijke delen. Schoonmaak voor PUR isolatie. Missie en visie. Schoonmaak Offerte aanvragen. Diensten per sector. Schoonmaak gemeenschappelijke delen. Schoonmaak voor PUR isolatie. 01 DE BASIS VOOR ONZE GLASHELDERE SERVICE is een goede communicatie met u als opdrachtgever.
Archief Vacatures Blue Groep.
s-Gravenzande 12 uur per week Vast. Voor het schoonhouden van een bedrijf in s-Gravenzande zoeken wij per direct een gemotiveerde medewerker schoonmaak. Je werkt dagelijks van. Rijswijk 40 uur per week Vast. Het zemen van ramen ook op hoogte bij diverse opdrachtgevers in de regio Haaglanden. s-Gravenzande 40 uur per week Vast. Als operator, vervaardig, controleer, verpak en label je aluminium onderdelen die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het werken volgens. Schoonmaakmedewerker portieken met rijbewijs m/v. Rijswijk 40 uur per week Vast. Voor diverse projecten in de regio Den Haag o.a.
grondwerken provincie antwerpen
Vacatures Latest news Hotel Cleaning Company.
Jong en groeiend bedrijf in regio Den Haag Rotterdam.; Uurloon conform de CAO in combinatie met jouw ervaring. Stuur je reactie naar sollicitaties@hotelcleaningcompany.nl of gebruik onderstaand formulier om te solliciteren. Upload eventueel je CV. DEN HAAG de schoonste hotels van Nederland.
lening auto simulatie
Schoonmaak vacatures in Hotels WerkenineenHotel.nl.
werken bij Hotel Den Haag Voorburg Via Viku B.V. werken bij Hotel Indigo The Hague Royal Palace Via Viku B.V. werken bij Hotel Princeville Via Viku B.V. werken bij Hotel van der Valk Uden-Veghel Via Viku B.V. werken bij Hotel van der Valk Zaltbommel via Viku B.V. werken bij Mövenpick hotel s-Hertogenbosch via Viku B.V. werken bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre Via Viku B.V. werken bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport via Viku bv werken bij Staybridge Suites The Haque Parliament Viku BV Vondel Hotels W Amsterdam Waldorf Astoria Amsterdam Westcord ART Hotel Amsterdam WestCord Fashion Hotel Amsterdam WestCord Hotel Delft Worldhotel Wings Woudschoten Hotel Conferentiecentrum Zaan Hotel Amsterdam Zaandam. 40 vacatures gevonden. E-mail mij de nieuwste vacatures. Oproepmedewerkers schoonmaak Geplaatst op: 22-01-2019. Van der Valk Avifauna. Fulltime baan, Parttime baan, Tijdelijk werk, Vakantiewerk, Bijbaan.
cilinder
Vacatures VLS.
Werken bij VLS Schoonmaak. VLS Schoonmaak creëert een werkomgeving waarin mensen zich prettig en nuttig voelen. VLS stelt alles in het werk om die missie te realiseren. Dus investeert VLS in eigen mensen. Want opleiding en coaching dragen bij aan betere prestaties.
kruiswoordraadsel
Schoonmaakmedewerkers voor Florissant Florein.
Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtend uren. Houdt er dan ook rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald wanneer en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behadeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
inkt
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Ervaren en opgeleide schoonmaakmedewerkers. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Den Haag! Benieuwd wat wij in Den Haag voor u kunnen betekenen?
Schoonmaakster Den Haag.
Schoonmaakster Den Haag. Vrouw van 52 jaar die al bijna 30 jaar in de schoonmaak zit heeft zowel op kantoren schoon gemaakt als in de huishouding vind strijken ook helemaal. Schoonmaakster Den Haag. Graag zou ik als studente mijn tijd naast m'n' studie willen benuttigen in het helpen van een ander. Het is dankbaar werk, wat ik belangrijk vind en.
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Ervaring in de schoonmaak. Plezier in het werk. Pas jij in dit plaatje en ben je graag eigen baas? Meld je dan direct aan als hulp op ons platform! Verkrijg toegang tot zoveel schoonmaakwerk in Den Haag als je zelf wilt.

Contacteer ons