Meer resultaten voor vacatures schoonmaak in den haag

vacatures schoonmaak in den haag
Clean Plan Schoonmaakbedrijf l Schoonmaakdiensten l 40 Jaar Ervaring: Clean Plan l Schoonmaakbedrijf.
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en contact. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Clean Plan Schoonmaakdiensten. Bezoek en postadres: Laan van Vredestein 160, 2552 DZ Den Haag. Telefoonnummer: 31 0 70 397 71 97. Kamer van Koophandel nummer: 614 980 25. BTW nummer: NL 06 15 53 074 B 02. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor aanvragen, vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken door te bellen of ons een e-mail te sturen. Werken bij Clean Plan. Wij hebben van tijd tot tijd nieuwe vacatures openstaan. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina. Probeer ons 1 maand. Wie zijn wij. MVO en Ons Beleid. Clean Plan kondigt samenwerking aan met Helpling.nl. Schoonmaakbedrijf Den Haag. Office cleaning Ypenburg. Office cleaning Westland. Office cleaning Wateringen. Office cleaning Voorburg. Office cleaning Rijswijk. Kantoren schoonmaken Delft. Office cleaning Leidschendam. Office cleaning Den Haag. Kauwgomverwijdering Den Haag. Schoonmaakdiensten Den Haag. Schoonmaakbedrijven Den Haag. Vloerbedekking reinigen Den Haag. Schoonmaak Offerte Den Haag.
uitzendbureau
Kantoren Schoonmaak-vacatures in Den Haag januari 2019 Indeed.nl.
Den Haag Centrum. Wij zijn op zoek naar medewerkers housekeeping schoonmaak voor The Penthouse Restaurant, Bar Meeting rooms and Apartments. Werken in de horeca 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor The Penthouse Tower Leisure BV Vacatures in Den Haag Centrum.
vragen
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Ervaren en opgeleide schoonmaakmedewerkers. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Den Haag! Benieuwd wat wij in Den Haag voor u kunnen betekenen?
schoonmaakbedrijf antwerpen
Archief Vacatures Blue Groep.
s-Gravenzande 12 uur per week Vast. Voor het schoonhouden van een bedrijf in s-Gravenzande zoeken wij per direct een gemotiveerde medewerker schoonmaak. Je werkt dagelijks van. Rijswijk 40 uur per week Vast. Het zemen van ramen ook op hoogte bij diverse opdrachtgevers in de regio Haaglanden. s-Gravenzande 40 uur per week Vast. Als operator, vervaardig, controleer, verpak en label je aluminium onderdelen die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het werken volgens. Schoonmaakmedewerker portieken met rijbewijs m/v. Rijswijk 40 uur per week Vast. Voor diverse projecten in de regio Den Haag o.a.
belastingdienst
B2 Cleaning.
Na een aantal rondes bowlen en wederom wat hapjes en drankjes werd het tijd voor de terugweg naar Heerema, waar de nieuwe medewerkers van B2 weer werden afgezet na een afsluitend feestje in de Kwibus. Het was een gezellige kennismaking en nu over tot een gezellige en goede samenwerking bij Heerema! Opstart Britse School Nederland, Den Haag. Deze week zijn wij gestart met de schoonmaak van de tweede Britse School Nederland.
Ballonvaart
Schoonmaak vacatures Den Haag, werk vind je op Olympia.nl.
We kunnen je pas vacatures mailen als we weten in welke vacatures je geïnteresseerd bent. Vul daarom in de oranje balk hieronder in wat je zoekt en/of selecteer in de kolom verfijn" zoekresultaat" andere kenmerken van de vacatures die je wilt ontvangen. Klik daarna weer op de button Instellen. Vind hier je nieuwe baan. Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Schoonmaak Den Haag.
Schoonmaakmedewerkers voor Florissant Florein.
Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtend uren. Houdt er dan ook rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald wanneer en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behadeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
Timing Alle vacatures Den Haag, parttime en fulltime werk.
Nog meer regio's' en branches met vacatures! Vacatures in Noord-Holland. Vacatures in Noord-Brabant. Vacatures in Gelderland. Vacatures in Flevoland. Vacatures in de productie. Vacatures in de logistiek. Vacatures in de schoonmaak. Vacatures in de winkel. Alle vacatures in Den Haag.

Contacteer ons