Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf amstelveen

schoonmaakbedrijf amstelveen
SMB Willems Allround schoonmaakbedrijf Arnhem Nijmegen.
Dan is schoonmaakbedrijf SMB Willems met bijna 50 jaar ervaring en ruim 500 medewerkers de partner die u zoekt! Wij zijn een familiebedrijf dat schoonmaakdiensten biedt in Zuidoost-Nederland. Als schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam van Arnhem en Nijmegen tot aan Utrecht en Den Bosch.
Overzicht van glazenwassers in Amstelveen en Ouder-Amstel glazenwasser-info.nl.
Vonk Schoonmaak Multidiensten is een vertrouwd adres voor al uw dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloerreiniging en onderhoud, schoonmaak en. Butter Facilities Glazenwasser Amstelveen Amstelveen. Goede schoonmaak vraagt om oprechte en professionele aandacht voor uw bedrijf of vereniging. Wij van Butter Facilities realiseren zo succesvol schone en frisse werk., Schoonmaakbedrijf Breddels B.V.
Amstelveens schoonmaakbedrijf krijgt mega-boete Amstelveenz.
Het schoonmaakbedrijf kon de door 22 werknemers gewerkte uren niet inzichtelijk maken, waardoor niet kon worden vastgesteld of zij voldoende loon en vakantiebijslag ontvingen. In 2015 kwamen bij de Inspectie SZW meldingen binnen van schoonmakers die in een hotel werkten in Rotterdam; zij zouden niet alle gewerkte uren uitbetaald krijgen door het schoonmaakbedrijf uit Amstelveen.
Schoonmaakbedrijf HOS houdt zich niet aan cao en weert hoofddoekjes CNV Vakmensen.
Ze krijgen niet alle gewerkte uren betaald. De bond heeft nog meer kritiek op het schoonmaakbedrijf. Kampherbeek: HOS heeft een merkwaardig aannamebeleid. Vrouwen met hoofddoekjes zijn bijvoorbeeld niet welkom. Dat is pure discriminatie. Junior en senior. Daarnaast hanteert HOS twee verschillende functies voor hotelschoonmakers, die van junior room attendant en senior room attendant. Die functies bestaan volgens de cao helemaal niet. We willen graag weten waar HOS dit op baseert en wat de verschillen in betaling zijn. Brief aan HOS. CNV Vakmensen heeft HOS een brief gestuurd en daarin om opheldering gevraagd. We zullen ook de hotels die HOS inhuren erop wijzen dat ze een bedrijf inschakelen dat zich niet houdt aan de cao en een discutabel aannamebeleid hanteert. De hotels hebben hierin als opdrachtgever ook een verantwoordelijkheid. Zij moeten niet wegduiken, maar gewoon garanderen dat de schoonmaakbedrijven die ze inhuren zich aan de cao houden. Bezoek aan hotels. De CNV-medewerkers bezoeken woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur de volgende hotels.: Hyatt Place Amsterdam Airport, Rijnlanderweg 800, 2132 NN Hoofddorp. Swiss├┤tel Amsterdam, Damrak 96, 1012 LP Amsterdam. Hotel de Roode Leeuw in Amsterdam, Damrak 93-94, 1012 LP Amsterdam. Grand hotel Amstelveen, Bovenkerkerweg 81, 1187 XC Amstelveen.
Schoonmaakbedrijf Amstelveen Van Berkel Schoonmaak.
Handyman Offerte aanvragen. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Een schoonmaakbedrijf in Amstelveen gezocht? Voor het klassieke schoonmaakonderhoud of zoekt u een professionele partij voor een specialistische reiniging? Bij Van Berkel Schoonmaak bent u dan aan het goede adres!
Schoonmaakbedrijf Amstelveen Cleanresult.
Schoonmaakbedrijf in Amstelveen. Uw zoektocht naar een schoonmaakbedrijf in Amstelveen stopt hier! Clean Result staat garant voor het schoonste resultaat. De oprichters en uitvoerders zijn jarenlang actief geweest bij verschillende schoonmaakbedrijven. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u schone ruimten in Amstelveen bieden.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Glazenwasser FacilServ B.V.
FacilServ BV is een kleinschalig, regionaal geori├źnteerd schoonmaakbedrijf. We zijn niet de grootste en dat is een bewuste keuze. Juist door onze beheersbare bedrijfsgrootte kunnen onze gespecialiseerde medewerkers u de vakkundige aandacht en ondersteuning bieden die u verwacht. Wij zijn onder andere actief in.: ZAANSTAD, AMSTERDAM, SCHIPHOL, AMSTELVEEN, PURMEREND, HAARLEM, HOOFDDORP, BEVERWIJK EN HEEMSKERK.
Schoonmaken gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Almere of Utrecht? En rekent u op echt schone kantoorruimtes, sanitair, datacenters en openbare ruimtes? Dan bent u bij de facilitaire dienstverlener Schoonmaken.nl aan het juiste adres.

Contacteer ons