Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf voor particulieren

schoonmaakbedrijf voor particulieren
Dokter Schoonmaakorganisatie Particulieren.
Particulieren Laat ook uw huis schoonhouden door Dokter Schoonmaakorganisatie. Op een vaste dag, door steeds dezelfde schoonmakers en tegen een scherp tarief. Wat er allemaal wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe grondig hangt af van uw eigen wensen. Schoon betekent voor een badkamer tenslotte iets anders dan voor een slaapkamer op zolder.
Particulieren Cleancompany Schoonmaakbedrijf.
Schoonmaakbedrijf in de randstad. 020 334 22 32. 020 334 22 32. Neem contact op. Schoon het pand in. Werken bij Cleancompany. Schoon het pand in. Werken bij Cleancompany. You are here.: Schoon het pand in. Heeft u een huis gekocht en wilt u graag de badkamer en toilet grondig gereinigd hebben? Of het nu gaat om uw eigen woning of een huis dat u gaat verlaten of om de nieuwe ruimte waar u in wilt trekken, de service Schoon het Pand in van CleanCompany zorgt voor een brandschone start.
Gebroeders van Slooten Schoonmaakonderhoud Particulieren Schoonmaakbedrijf Urk.
Gebroeders van Slooten is het meest actief op Urk en binnen de gemeente Noordoostpolder. We zijn periodiek werkzaam in o.a. Emmeloord, Nagele, Ens, Lemmer, Dronten en Lelystad. Wat kunnen wij betekenen voor u als particulier. Al vanaf 1990 verrichten wij diverse schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren.
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Thuisschoonmaak is een full-service schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak. Op professionele en vakkundige wijze maken uw woning schoon. Daarbij staat naast de kwaliteit de service hoog in het vaandel. Onze naam staat voor perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak.
Top Fris schoonmaak voor bedrijven en particulieren.
Inzet is het bevriezen van de AOW-leeftijd op 66 jaar en voor schoonmaak de erkenning van het schoonmaakwerk als zwaar beroep. Onder andere FNV Schoonmaak heeft schoonmakers opgeroepen om naar de grote manifestatie in Den Haag te gaan. Service informatie by Erwin. mrt 20 OSB leden akkoord met nieuwe cao schoonmaak. Leden van brancheorganisatie OSB hebben het onderhandelingsakkoord omarmd. Tijdens een extra ledenvergadering die plaatsvond op 17 januari 2019 in Utrecht is het akkoord toegelicht en vond de stemming plaats. Service informatie by Erwin. Over de CAO. Address: Jagersweg 29 7311 DR Apeldoorn. Top Fris schoonmaakbedrijf.
SCHOONMAAK PARTICULIEREN.
Sinds 1 januari 2010 valt schoonmaakwerk in huis onder het verlaagde BTW-tarief van 6 procent voor Particulieren. Samen met de voordelen als ZZPer en de BTW-verlaging voor Particulieren is het nu mogelijk om een concurrentieslag te halen en de zwartwerkers het hoofd te bieden!
ER Schoonmaakbedrijf Glasbewassing Particulieren.
Home Diensten Glasbewassing Particulieren. De glazenwasser is in het straatbeeld een bekende verschijning. Vaak zien we hen aan de slag met een ladder voor het bewassen van een particuliere woning. Radstaat Schoonmaakbedrijf doet ook aan particulier glasbewassing, zowel boven als beneden.
Home Schoonmaak aan Huis.
Deel je eigen tijd in en verdien je geld als een zelfstandige schoonmaak professional. Ik wil franchiser worden. Schoonmaak aan huis biedt ook mogelijkheden tot franchise. Het tarief is 1795, per uur bij herhaalde schoonmaak. Het tarief voor éénmalige schoonmaak is 2350, per uur!

Contacteer ons