Resultaten voor schoonmaakbedrijf purmerend

schoonmaakbedrijf purmerend
Schoonmaak Vacatures in Purmerend Vacatures.nl.
3 dagen geleden. Verzorgende IG kleinschalig wonen 16-24 uur, Purmerend Purmerend. Je bent bereid om deel te nemen aan huishoudelijke taken zoals schoonmaken en koken en je vindt het leuk om activiteiten te begeleiden Je bent flexibel inzetbaar en bereid om.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakbedrijf Gijsen Altijd verzekerd van een helder resultaat Home.
Schoonmaakbedrijf Gijsen is een klein gecertificeerd familiebedrijf in Purmerend. Het bedrijf is in het jaar 2000 opgericht door Tony Gijsen en is sindsdien een zeer betrouwbaar en flexibel bedrijf. De schoonmaakwensen van onze klanten nastreven en het verlenen van een goede service is ons doel.
fornuis
Alle schoonmaak vacatures in Purmerend.
Je ontvangt je salaris conform CAO Schoonmaak en Glazenwasserijbedrijf, plus uiteraard150% uren in de avond en nachtdienst. Purmerend IN4WORK Uitzendbureau. Vacature Industrieel Schoonmaker Purmerend. Voor een productie bedrijf in de omgeving van Purmerend zijn wij op zoek naar een kundige Industrieel Schoonmaker.
mini pc
Huishoudelijke hulp Purmerend: Vind uw hulp Care.com.
Ben opgegroeid in een schoonmaakbedrijf dus de nodige ervaringen.Tevens werk ik als schoonmaakhulp voor iemand met pgb. Ben tevens mantelzorger voor me vader met afasie. Heb ook 5 maanden in een verzorgingstehuis gewerkt.O.a het verzorgen van dementerenden. Heb veel empathie met ouderen. Marella 1441 Purmerend.
RIJSCHOLEN
Schoonmaakbedrijf Purmerend Vastenburg.
De kracht van schoonmaakbedrijf Vastenburg is de West-Friese nuchterheid en zoals onze klanten zeggen, naast goed schoon ook open en eerlijk. Schoonmaakbedrijf Vastenburg maakt al jaren met succes schoon bij diverse bedrijven in Purmerend. Dus bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Purmerend?
Schoonmaakbedrijf R. Wagenaar, voor al uw eenmaligeschoonmaak projecten.
Wij zijn een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf met onbegrensde mogelijkheden op het gebied van schoonmaak. Kennis, vakmanschap en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonmaak branche. Flexibel schoonmaakbedrijf Purmerend.
Schoonmaakbedrijf Sterk Sterk in schoonmaak!
Bent u als VVE beheer opzoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf? Bel ons en wij denken graag met u mee! Onze klanten over STERK. Sinds enkele maanden laten wij ons kantoor schoonmaken door Sterk. Hier zijn wij zeer tevreden over.
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Purmerend Vacatures.nl.
Wij waarderen elke vorm van feedback. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Kantoor Schoonmaak in Purmerend direct per e-mail. Stuur mij vacature-updates Je kunt je op elk moment uitschrijven voor vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.

Contacteer ons