Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf hengelo

schoonmaakbedrijf hengelo
Schoonmaak Vacatures in Hengelo Vacatures.nl.
ORGANISATIE-OMSCHRIJVING Bekend bij Olympia Almelo FUNCTIE-OMSCHRIJVING Heb jij ervaring in het schoonmaken en wil je voor minimaal 6 weken werken en wonen op de. Glazenwasser, Fulltime, Hengelo. Olympia Uitzendbureau Hengelo. Als glazenwasser ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van o.a.
sylvatica
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
fulfillment
Schoonmaakbedrijf Hengelo Prima Cleaning.
Reiniging met oog voor detail. Schoonmaakbedrijf Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u in Hengelo en omgeving kunt werken op een schone werkplek en thuis kunt komen in een fris en opgeruimd huis. Schoonmaakbedrijf Prima Cleaning biedt schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakbedrijf nodig? Sanitize schoonmaakexperts.
Is het duur om schoonmaak uit te besteden? Is Sanitize een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf? Krijg ik een vaste schoonmaakmedewerkster? Zijn jullie een gecertificeerd schoonmaakbedrijf? Wat zijn jullie werktijden? De 9 meest vieze plekken op kantoor. BOEK NU JE SCHOONMAKER ONLINE SANITIZE.
siemens
Visser Glazenwasser Schoonmaakbedrijf Hengelo.
Drimble Bedrijvenregister Overijssel regio Hengelo Visser Glazenwasser Schoonmaakbedrijf. Visser Glazenwasser Schoonmaakbedrijf. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Hengelo. Het adres van Visser Glazenwasser Schoonmaakbedrijf is Saterslostraat 11 in Hengelo. Wijken in gemeente. Visser Glazenwasser Schoonmaakbedrijf Dit is mijn bedrijf!
Home De Ster bedrijfsdiensten.
De Ster Bedrijfsdiensten is een multifunctioneel schoonmaakbedrijf met gespecialiseerd personeel. De Ster Bedrijfsdiensten maakt gebruik van de allernieuwste ergonomische materialen. Zo is glasbewassing met een hoogwerker bij ons zeker mogelijk. Ook de door ons gebruikte Tuckerpoles voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zodoende kunnen ze een breed pakket aan dienstverlening aanbieden. Veel scholen, bedrijven en sportzalen, zijn u reeds voorgegaan en maken dankbaar en tevreden gebruik van onze dienstverlening.Ook op het gebied van het milieu voldoet De Ster Bedrijfsdiensten aan de strengste eisen. Copyright 2017 De Ster bedrijfsdiensten. Alle rechten voorbehouden. is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie. Webdesign by Styleshift. 7553 HV Hengelo.
Home Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink.
Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink! Een verhelderende kijk op schoonmaken. Adrie Reerink is o.a. werkzaam in de plaatsen Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. In deze plaatsen verrichten we o.a. de diensten: algemene schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelonderhoud en graffitiverwijdering, industriële reiniging, afvalbeheer, opleveringswerk, ontruimwerk, opschonen/klein onderhoud van tuinen, onkruidbestrijding, kantinewerkzaamheden, reparatie en montagewerkzaamheden, interne en externe verhuizingen, conciërge taken en verkoop van schoonmaak/hygiëne producten.
Schoonmaakbedrijf Hengelo? Binnen 24 uur een offerte!
Sanitize schoonmaakbedrijf kan als schoonmaakbedrijf in Hengelo al uw dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Vele klanten in Hengelo en omstreken maken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten. De kracht van Sanitize schoonmaakbedrijf schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf.

Contacteer ons