Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf leiden

schoonmaakbedrijf leiden
schoonmaakbedrijf - 0164 271 777.
Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen.
Schoonmaakvacatures, Schoonmaakwerk.
MK Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf op zoek naar gemotiveerde mensen voor diverse schoonmaakprojecten. Werk schoonmaakvacature, of een baan in de schoonmaak. Een passie voor poetsen en wil je graag de handen uit de mouwen steken. Een representatief persoon M/V. Spreek je goed Nederlands en sta jij met 2 benen op de grond. Kun jij goed in team verband werken. Werken bij MK Dienstverlening betekend. Samenwerking in prettig team Conform CAO salaris Zonder tussenkomst van uitzendbureau of nationale vacaturebank. Dan zou je op een van de onderstaande vacatures kunnen reageren. Schoonmaakvacatures, Den Haag, Rotterdam, Westland. Schoonmaakster Hoek van Holland. 8 uur per week. Voor een kantoor/ fabriekshal. Maandag t/m Vrijdag. Schoonmaakvacatures, Den Haag, Rotterdam, Westland. Schoonmaakster Hoek van Holland 8 uur per week. Voor een kantoor/ fabriekshal Maandag t/m Vrijdag. Schoonmaakvacatures, Leiden, Leiderdorp, Hoogmade. Meer lezen
casino
Schoonmaakbedrijf Gebr. Van Voorthuijzen.
Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? van Voorthuijzen biedt u een uitgebreid aanbod aan professionele schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van interieur onderhoud en bouwopruiming van diverse objecten, waaronder: kantoren, bedrijfsruimte, sporthallen, fitnessruimtes, horecaruimtes, scholen etc. Een schone leef of werkomgeving is gezonder en geeft meer plezier, maar ook van onze prijsstelling wordt u ronduit vrolijk. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met als werkgebied Leiden en omstreken.
seo content
Agat Schoonmaakbedrijf in Leiden Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Agat Schoonmaakbedrijf in Leiden. Gerelateerde bedrijven Agat Schoonmaakbedrijf Leiden. Schoonmaakbedrijf Schoon Star. Schoonmaakbedrijf De Blinker L.
vaatwasser
Totaal Cleaning Uw schoonmaakbedrijf!
is gevestigd in Leiden en beschikt over jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud. Sinds 2002 werken wij voor opdrachtgevers bevindend uit diverse marktsegmenten zowel overheid, business, scholen, kantoren, productiebedrijven, winkelcentra, gezondheidscentra, verenigingen van eigenarenonderhoud trappenhuizen, glasbewwassing etc, hoge drukreinigen, grafity verwijderen en individuele particulieren.
asko schoonmaak
Uw huis schoonmaken in Leiden?
Huis schoonmaak Leiden. Geen zin en tijd in de schoonmaak van uw huis in Leiden? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Leiden. Dit kunnen wij in het voor en najaar doen, maar ook na een verbouwing of verhuizing voor een echt schoon huis.
Schoonmaak Vacatures in Leiden Vacatures.nl.
Schoonmaakmedewerker ochtenduren, Leiden. Voor de schoonmaak van een school voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc. Houd jij van. 22 dagen geleden. Uitvoeren van routine en periodieke schoonmaak en desinfectiewerkzaamheden Uitvoeren van extra schoonmaak en desinfectiewerkzaamheden na.
Chinook Schoonmaak laat uw bedrijfspand weer schijnen!
Selecteer een pagina. Schoonmaakbedrijf: Chinook Schoonmaak. Wij verlenen onze ontzorgende schoonmaakdiensten vooral in de regios Leiden, Den Haag, Delft, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Wilt u meer weten of wilt u door een van onze medewerkers teruggebeld worden. Klik dan op de onderstaande buttons.
Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf Van VoortHuijzen B.V. Voorthuijzen Schoonmaak.
Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Henk van Voorthuijzen biedt u een uitgebreid aanbod aan professionele schoonmaakdiensten. Een schone leef of werkomgeving is gezonder en geeft meer plezier, maar ook van onze prijsstelling wordt u ronduit vrolijk. Wilt u een vrijblijvende offerte? 071 576 75 05 of 06 4214 9561. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met als werkgebied Leiden en omstreken.

Contacteer ons