Zoeken naar schoonmaakbedrijf breda

schoonmaakbedrijf breda
Alpha Gelens Professioneel schoonmaakbedrijf te Breda.
Click here to assign a widget to this area. 2019 Alpha Gelens schoonmaakbedrijf, Breda. Reiniging met hoge druk. Stel uw onderhoudsplan samen. Over Alpha Gelens. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.
VLS Groep VLS.
De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen VLS zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers.
Contact.
Amsterdam Apeldoorn Breda Den Helder Eindhoven Groningen Maastricht Middelburg Rijswijk Barendrecht Uden Utrecht. 4801 EB Breda. 076 578 35 95. Druivenstraat 3 4816 KB Breda. Ja, ik ben graag scherp op het laatste nieuws en meld me aan voor de nieuwsbrief van CSU.
Schoonmaakbedrijf Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.
Alle schoonmaak vacatures in Breda.
Functieomschrijving Voor een klant in Hoeven zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de huishoudelijke dienst voor het schoonhouden van restaurants. Het betreft de schoonmaak van een transportbedrijf aan de Konijnenberg te Breda. Voor een nieuwe klant voor CSU zoeken wij op korte termijn 2 schoonmakers M/V. Breda CSU Cleaning Services.
Schoonmaakbedrijf Breda TopCleaners, kwaliteit en prijs!
Schoonmaakbedrijf Breda TopCleaners: Een schoonmaakbedrijf met een maatschappelijk karakter. Als erkend schoonmaakbedrijf uit Breda staan wij klaar voor onze klanten en collegas. bovendien trachten wij er naar tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.
Schoonmaak in Etten-Leur Breda Tilburg VvE schoonmaak service.
Geboorte VvE Schoonmaak. Tijdens de start van CMB Cleaning Services heeft Ilona Pieterman meerdere malen moeten constateren hoe slecht het is gesteld met de schoonmaak in en rondom appartementencomplexen, portieken en trappenhuizen. Zei constateerde niet alleen dat er slecht werd schoongemaakt, maar ook dat de bijbehorende prijzen veel te hoog waren. Veel van haar klandizie is dan ook afkomstig door overschakeling naar haar schoonmaakbedrijf.
schoonmaak vacatures in breda Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
1062, per uur. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor in het weekend bij een horecagelegenheid in Breda. Het betreft een functie die zal starten op 9 maart en voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn iedere. 950, per uur. Ben je per direct op zoek naar een schoonmaakbaan met vaste dagen én vaste tijden? Zoek niet verder! We zoeken een ervaren schoonmaker in Etten-leur. Je werkt 5 dagen per week, maandag. 1062, per uur. LBO, MAVO, VMBO. Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaker voor een bedrijfspand in Raamsdonksveer. De werktijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag per ochtend 2 uurtjes. De starttijd is flexibel, mits. 1083, per uur. Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaker op zondag.

Contacteer ons