Op zoek naar werken in de schoonmaak den haag?

werken in de schoonmaak den haag
Kantoren Schoonmaak-vacatures in Den Haag mei 2018 Indeed.nl.
In het bezit van de basisopleiding schoonmaak. De werkzaamheden zijn reguliere schoonmaakwerkzaamheden van kantoren en sanitair. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ISS Facility Services Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij Iss Facility Services.
auto verzekeren
Schoonmaak Vacatures in Rijswijk Vacatures.nl.
Olympia Uitzendbureau Den Haag. Als medewerker schoonmaak in een hotel in Den Haag draag jij er zorg voor dat de hotelkamers schoon zijn en de gasten genieten van hun verblijf in het hotel in Den Haag. Allround Facility Medewerker Schoonmaak.
pizza mobiel
Schoonmaak-vacatures in Den Haag april 2018 Indeed.nl.
Iets voor jou dat werken in de schoonmaak? Kom werken in de schoonmaak bij Hago Zorg deze zomer! Vakantiewerk bij Hago Zorg in de schoonmaak voor scholieren. Hago 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Hago Zorg Vacatures in Den Haag.
traplift
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Voor het schoonmaken van kantoren zoeken wij een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die wil werken op de Maasvlakte op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 19.30 uur en op. Allworks Uitzendbureau Botlek Rotterdam. Woonachtig in omgeving reiskosten worden niet vergoedErvaring in de schoonmaakbranche. Startdatum: 27 maart 2017 Werkdagen: maandag t/m vrijdag Werktijden: 14.00 uur tot. Blijf op de hoogte van de nieuwste Kantoor Schoonmaak vacatures in Den Haag!
schoonmaak
Schoonmaak School Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Stagiaire werken en leren BBL. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden. En verder: Je volgt een BBL-opleiding richting. 12 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak School vacatures in Den Haag!
Schoonmaak Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
12 dagen geleden. Meewerkend Voorman/vrouw Schoonmaak. Duijndam Uitzendgroep Wateringen. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met leuke collegas. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche. 4 dagen geleden. Facilitair Medewerker/Schoonmaakmedewerker Den Haag.
Schoonmaak Vacatures in Wateringen Vacatures.nl.
Duijndam Uitzendgroep Wateringen. Zowel zelfstandig als in teamverband verricht je diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met leuke collegas. De opdrachtgever is een. 4 dagen geleden. Medewerker Schoonmaak Delft. Opwerk intermediair Den Haag. Schoonmaken van meubels.
Schoonmaak vacatures in Den Haag, werk, jobs Jobrapido.com.
Wat vind je van ons? Schoonmaak jobs in Den Haag. Schoonmaak West-nederland Zuid-holland Zuid-holland West Haaglanden Den Haag. Gemeente Den Haag Uitgelicht. werken vegers van het Haags Veegbedrijf aan het schoonmaken en houden van de stad. Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit het vegen.

Contacteer ons