Resultaten voor schoonmaak werk den haag

schoonmaak werk den haag
Vacatures Werken bij de Overheid.
Beleid / Staf/ Advies / Onderzoek / Consultancy. Inspectie / Toezicht. Management / Leidinggevend. Uitvoerend / Ondersteunend. Vaste aanstelling eventueel met een proeftijd. Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden. Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling.
Blanco BV schoonmaakbedrijf.
Het werk nam dermate in omvang toe, dat in 2007 ook kleinzoon Aadje jr. tot de glazenwasserij toe trad. Het is inmiddels duidelijk geworden dat Aad sr er nog een mega kracht bij heeft gekregen vanuit de familie, want ook Roberto heeft vanaf juli 2011 ons schoonmaak team versterkt.
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Een van de belangrijkste dingen die bepalen of je gestresst wordt van je werk, is plezier. Als je werk leuk is, kan je veel meer aan. Maar als je ogen van verveling uit je kassen smelten terwijl je wel keihard moet werken, zit je al snel thuis met een burn-out.
Schoonmaak vacatures Den Haag YoungCapital.
Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. Als je graag aan de slag wilt in Den Haag, kun je eens kijken bij de schoonmaak vacatures die wij open hebben staan. Een baan als schoonmaker is ideaal te combineren met je studie. Weet je nog niet precies wat je wilt? Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Den Haag. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder! Werken als schoonmaker in Den Haag. Als schoonmaker werk je vaak s ochtends of s avonds; het is dus een ideale baan om te combineren met je studie.
Schoonmaak in Den Haag, Zuid-Holland Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten schoonmaak" den haag: catering schoonmaak provincie noord-holland., 20 uur per week schoonmaak provincie zuid-holland., ict consultant den haag., consulent jeugd den haag., schoonmaak weekend den haag., nacht diensten den haag. schoonmaak personeel den haag. sport kinderen den haag.
Schoonmaakmedewerkers voor Florissant Florein.
Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit. Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtenduren. Hou er rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald op welke dagen en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Past werken via Helpling bij jou? Helpling is actief in heel Den Haag. Woon je in het centrum en vind je Scheveningen iets te ver? Of werk je liever alleen maar in je eigen wijk? Op je persoonlijke profiel kun je instellen waar je wel en niet in Den Haag wilt werken.
Schoonmaak vacatures Den Haag Hotel vacatures.
Schoonmaak vacatures Den Haag. Schoonmaak vacatures Den Haag en overige Housekeeping Den Haag vacatures, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures in Den Haag. Hotelprofessionals.nl heeft een groot aanbod van Schoonmaak vacatures Den Haag op LBO, MBO, HBO en WO niveau. Van starter, junior tot senior kun je werk zoeken als Huishouding bij hotels in Den Haag.

Contacteer ons