Zoeken naar schoonmaak werk den haag

schoonmaak werk den haag
C-Maxi Cleaning maximaal schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Diensten per sector. Schoonmaak gemeenschappelijke delen. Schoonmaak voor PUR isolatie. Missie en visie. Schoonmaak Offerte aanvragen. Diensten per sector. Schoonmaak gemeenschappelijke delen. Schoonmaak voor PUR isolatie. 01 DE BASIS VOOR ONZE GLASHELDERE SERVICE is een goede communicatie met u als opdrachtgever.
Schoonmaakwerk Den Haag Hulp.nl.
Leuke vlotte dame gezocht om te helpen bij diverse catering en opruim / schoonmaak werkzaamheden. Werktijden zijn divers, niet in het weekend of s'avonds. Nog geen foto. Ervaren schoonmaakster gevraagd. Zoekt huishoudelijke hulp in Bohemen en Meer en Bos, Den Haag 24 dagen geleden. Ik ben op zoek naar iemand die wekelijks kan helpen in de huishouding, ongeveer 3 uur per week. Het gaat om stofzuigen, stoffen, wassen, etc. In eerste instantie heb ik geen voorkeur voor een dag of tijd, dat kunnen we bespreke. Nog geen foto. Betrouwbare schoonmaker gevraagd. Zoekt huishoudelijke hulp in Laakkwartier-West, Den Haag 24 dagen geleden. Voor ons kleine appartement 55m2 zoeken wij een schoonmaakster die het huis kan stofzuigen, dweilen, afstoffen etc. Het gaat om 3 kamers: woonkamer, badkamer en keuken. Omdat mijn vriendin en ik allebei fulltime werk.
Zwemvijver
Schoonmaak-vacatures in Den Haag augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor RW Security Vacatures in Den Haag. Vacature Schoonmaak in Den Haag. 10 per uur. Voor een groot kantoorcomplex in Den Haag zoeken wij schoonmaaksters! De werktijden zijn in overleg en zullen voor en tijdens kantooruren plaatsvinden.
wp
Schoonmaak Medewerker-vacatures in Den Haag augustus 2018 Indeed.nl.
Dolmans Schoonmaak Diensten 5 reviews. Den Haag 2 plaatsen. Schoonmaak ervaring is een pré. Voor schoonmaakonderhoud bij een kantoorpand in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Dolmans Schoonmaak Diensten Vacatures in Den Haag.
belfius
Schoonmaakwerk Den Haag Huishoudelijk werk Den Haag.
Sinds kort hebben wij meer werk dan dat wij zelf kunnen uitvoeren. Aantal dagdelen: 2. 1 dag geleden. Schoonmaakwerk Den Haag. Hey, Wij zijn op zoek naar een lieve, sociale en zelfstandige schoonmaker die een keer in de week de grotere schoonmaak klussen onder.
leasen
Schoonmaak Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Je hebt zichtbaar plezier in je werk. Schoonmaak / Housekeeping medewerker Hotel. EW Facility Services Oegstgeest. Als belangrijkste dienst bieden wij schoonmaakdienstverlening aan. Bij voorkeur zetten we deze diensten tegelijk in bij onze opdrachtgevers, zo kunnen we nog meer invloed. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Den Haag!
hypothecaire lening
Alle schoonmaak vacatures in Den Haag.
Alle schoonmaak vacatures in Den Haag. Bouwopruimer Den Haag. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar bouwopruimers met een geldig VCA certificaat. De opdrachten zullen met name zijn voor grootschalige. Den Haag Carriere Uitzendbureau. Schoonmakers gezocht voor KLM regio Den Haag.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag? Asito levert maatwerk.
Mensen die trots zijn op Asito als schoonmaakbedrijf in Den Haag en op hun vak. We leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten. Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd. Wij werken 100% klimaatneutraal en houden rekening met het milieu. Als onze medewerkers tijdens uw kantooruren werken, branden lichten en verwarmingen minder lang. Dat levert voor u ook een besparing op. Op deze manier is Asito als schoonmaakbedrijf in Den Haag u optimaal van dienst. Werkzaam in de sectoren. Reizigers en vervoer. Industrie, food en non-food. Zorg en welzijn. Tapijt en meubelreiniging. Gevelreiniging en gevelonderhoud. Reinigen van raambekleding. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. De medewerkers van Asito zijn flexibel, werken snel en efficiënt en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Naast schoonmaken willen wij verbinden. Dat is onze visie. We willen verbindingen leggen tussen onze medewerkers, klanten en de maatschappij. Onze kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken ruim 10.000 schoonmaakkrachten aan een schone werk en leefomgeving voor onze opdrachtevers.
Kantoren Schoonmaak-vacatures in Den Haag augustus 2018 Indeed.nl.
Jou werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansturen van je collegas bij de schoonmaak van strandhuisjes, zelfstandig of in teamverband VVE complexen en. Gesponsord vacature opslaan. Huishoudelijke hulp gezocht in Den Haag. Schoonmaak werk in Den Haag voor 2 dagdelen.

Contacteer ons