Meer resultaten voor schoonmaak bedrijven den haag

schoonmaak bedrijven den haag
Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Westenberg Den Haag e.o.
Met onze jarenlange ervaring en passie voor het schoonmaakvak verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van veel bedrijven, scholen, kantoren en Verenigingen van Eigenaren in Den Haag en omgeving. Dit doen wij vakkundig en met toewijding. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
DDD Personeel Schoonmaakwerk Den Haag.
Ben jij op zoek naar parttime of fulltime schoonmaakwerk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Breda? Neem dan eens contact op met DDD Personeel. Via ons kun je aan de slag bij diverse bedrijven die op zoek zijn naar schoonmaakpersoneel.
Expat Service Den Haag Schoonmaakbedrijf Domestic OutsourcingSchoonmaakbedrijf Domestic Outsourcing.
U begrijpt, ons schoonmaakbedrijf biedt in Den Haag zowel huishoudelijke hulp, expat service, een strijkservice, eenmalige schoonmaak en vakkundige glasbewassing. Bel 070-3065040, mail naar info@domestic-outsourcing.nl of vul ons online contactformulier in. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt graag uw gewenste schoonmaak in Den Haag.
Quality Cleaning Services Schoonmaakbedrijf den Haag.
Kiest u voor resultaatgerichte schoonmaak, dan kunt u ervan uitgaan dat de schoonmaker dat stof gewoon verwijdert! Wie zijn onze klanten? Zon 60% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis en middelbare scholen en middel tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvEs en VvE beheerders en particulieren. Schoonmaakbedrijf Den Haag is ook met alle plezier uw schoonmaakpartner in Den Haag.
Blanco BV schoonmaakbedrijf.
Weer jaren later kwam ook schoonzoon Robby erbij en ging hij de glazenwasserij op zich nemen met de tijd. En Aad ging zich geheel bezig houden met de schoonmaak, in de jaren 80 kwam er steeds meer vraag om complete schoonmaak van kantoren en ook andere gebouwen helemaal schoon te houden.
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Op je persoonlijke profiel stel je jouw uurtarief in en dit kun je aanpassen wanneer en zovaak je wilt. Bij het bepalen van je prijs kun je rekening houden met jouw schoonmaakervaring, de gemiddelde prijs in Den Haag en of het om een eenmalige of vaste boeking gaat.
reinland.nl: Home.
Reinland schoonmaak en servicebedrijf is een schoonmaakbedrijf met diverse projecten in de regio Haaglanden Ons team bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit.: Ontruimen van woningen en/of bedrijfspanden. Reinland is in 1984 begonnen als schoonmaakbedrijf en de werkzaamheden zijn steeds verder uitgebreid.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag? Asito levert maatwerk.
De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito als schoonmaakbedrijf in Den Haag en op hun vak. We leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten. Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd.

Contacteer ons