Op zoek naar den haag vacatures schoonmaak?

den haag vacatures schoonmaak
NWO-I.
Geprint op: 31 maart 2019 053521.: Vacatures bij de NWO-instituten. Overzicht van de instituutsvacatures. PhD position RU Nijmegen: Time dependent resistance measurements in nanostructures. PhD position VU, Amsterdam: QED and the Proton Radius Puzzle. Postdoc position TU/e: Advanced Active Antiferromagnetism a new route for nanoelectronics.
Schoonmaak vacatures in Den Haag NationaleVacaturebank.nl.
Schoonmaak vacatures in Den Haag. 165 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als schoonmaak in Den Haag. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Vacatures Wijnmaalen Delft.
een prettige werksfeer, nette bedrijfskleding, correcte ondersteuning en beloning conform de huidige Schoonmaak CAO. mail ons dan je CV met korte persoonlijke toelichting. Voor uitbreiding van ons team zijn wij per 1 juni a.s op zoek naar een interieurverzorgster/ schoonmaak voor een object in Zoetermeer.
Vacatures: Schoonmaak kantoren in Den Haag Maart 2019 Jooble.
Leiden schoonmaak kantoren. Heerlen schoonmaak kantoren. Almere schoonmaak kantoren. Venlo schoonmaak kantoren. Apeldoorn schoonmaak kantoren. Vacatures Den Haag. Vacatures schoonmaak kantoren. Vacatures per regio. schoonmaak parttime Den Haag. kantoor schoonmaak Den Haag. schoonmaak thuiszorg Den Haag. nacht schoonmaak Den Haag.
Alle schoonmaak vacatures in Den Haag.
Alle schoonmaak vacatures in Den Haag. Kennis van schoonmaak is een pré. Als Rayonleider in de regio Den Haag ben je verantwoordelijk voor diverse klanten binnen het MKB. Den Haag DDD Personeel. Schoonmakers met VCA gezocht 38 uur per week.
Schoonmaakmedewerkers voor Florissant Florein.
Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit. Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtenduren. Hou er rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald op welke dagen en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
Home Assistentensite.nl.
De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de grotere vacaturesites met veel meer vacatures. Bij niche sites ontvangt u over het algemeen kwalitatief betere reacties en zien ook de kwalitatieve latente doelgroepen uw vacature.
Vacatures.
Zoek in meer dan 142000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD en krijg toegang tot meer dan 206000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD om de vacatures bij uw opgeslagen zoekopdrachten te bekijken. Meest populaire plaatsen.

Contacteer ons