Resultaten voor werk in den haag schoonmaak

werk in den haag schoonmaak
Schoonmaak-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Je kunt zelfstandig werken en hebt bij voorkeur enige ervaring in schoonmaak werk. Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaak medewerker voor / 20 uur in de week. Voor het schoonmaken van verschillende panden in de regio Den Haag.
Clean Plan Schoonmaakbedrijf l Schoonmaakdiensten l 40 Jaar Ervaring: Clean Plan l Schoonmaakbedrijf.
Regelmatige controles van het werk. MVO en ons beleid. Een hot item in de zakelijke wereld: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO. Kort gezegd het nieuwe ondernemen waarbij wordt gelet op een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Wij proberen dit MVO zoveel mogelijk door te voeren in ons beleid. Neem Contact Op. Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en contact. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Clean Plan Schoonmaakdiensten. Bezoek en postadres: Laan van Vredestein 160, 2552 DZ Den Haag.
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Woon je in het centrum en vind je Scheveningen iets te ver? Of werk je liever alleen maar in je eigen wijk? Op je persoonlijke profiel kun je instellen waar je wel en niet in Den Haag wilt werken. Is schoonmaakwerk via Helpling iets voor jou?
Vacatures Werken bij Albert Heijn.
Onze medewerkers vertellen. Op het hoofdkantoor. In de winkel. In de distributie. Onze medewerkers vertellen. In de winkel. In de distributie. In de bezorging productie. Onze medewerkers vertellen. Hét Retail Management Traineeship. Job alert bewaarde vacatures Mijn profiel. Zoekfilter sluiten Zoek vacatures.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Ervaren en opgeleide schoonmaakmedewerkers. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Den Haag! Benieuwd wat wij in Den Haag voor u kunnen betekenen?
Schoonmaakvacatures, Schoonmaakwerk.
MK Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf op zoek naar gemotiveerde mensen voor diverse schoonmaakprojecten. Werk schoonmaakvacature, of een baan in de schoonmaak. Een passie voor poetsen en wil je graag de handen uit de mouwen steken. Een representatief persoon M/V. Spreek je goed Nederlands en sta jij met 2 benen op de grond. Kun jij goed in team verband werken. Werken bij MK Dienstverlening betekend. Samenwerking in prettig team Conform CAO salaris Zonder tussenkomst van uitzendbureau of nationale vacaturebank. Dan zou je op een van de onderstaande vacatures kunnen reageren. Schoonmaakvacatures, Den Haag, Rotterdam, Westland.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag? Asito levert maatwerk.
We leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten. Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd. Wij werken 100% klimaatneutraal en houden rekening met het milieu. Als onze medewerkers tijdens uw kantooruren werken, branden lichten en verwarmingen minder lang. Dat levert voor u ook een besparing op. Op deze manier is Asito als schoonmaakbedrijf in Den Haag u optimaal van dienst. Werkzaam in de sectoren. Reizigers en vervoer. Industrie, food en non-food. Tapijt en meubelreiniging. Gevelreiniging en gevelonderhoud. Reinigen van raambekleding. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. De medewerkers van Asito zijn flexibel, werken snel en efficiënt en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Naast schoonmaken willen wij verbinden. Dat is onze visie. We willen verbindingen leggen tussen onze medewerkers, klanten en de maatschappij. Onze kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken ruim 10.000 schoonmaakkrachten aan een schone werk en leefomgeving voor onze opdrachtevers.
Schoonmaak vacatures in Den Haag Luba Uitzendbureau.
Onze intercedenten helpen je graag bij het vinden van de leukste Schoonmaak vacatures in Den Haag. 1 1 1. Salarisindicatie: 2000 2100 bruto p/m. Houd jij van afwisseling in jouw werk en ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contacteer ons