Resultaten voor werk in den haag schoonmaak

werk in den haag schoonmaak
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
En wil je weten waarom Timo na al die jaren nog steeds trots is om in de schoonmaak/voor Asito te werken? Bekijk de video. Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiënten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is?
nieuwe auto zoeken
97 Schoonmaak vacatures in Den Haag Adzuna.
Wij zijn op zoek naar dames / heren die willen schoonmaken in diverse hotels in omgeving schiphol. Vervoer vanuit Den haag wordt geregeld. Schoonmaken hotelkamers Verloning volgens schoonmaak CAO 1062, startsalaris vakantiegeld en vakantiedagen Wekelijkse verloning Per direct starten Zowel fulltime als parttime werk Vaardigheden.
bijbaan
Schoonmaak vacatures in Den Haag Luba Uitzendbureau.
Ik zoek werk. Ik ben werkgever. Werken bij Luba. Mijn bewaarde vacatures. Schoonmaak vacatures in Den Haag. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Luba heeft volop Schoonmaak vacatures in Den Haag. Van MBO tot WO niveau en bij de meest uiteenlopende MKB bedrijven.
schoonmaakbedrijf antwerpen
Vind direct schoonmaakwerk iemand.nl.
In welke regio's' zoeken wij schoonmaakhulpen. iemand.nl zoekt vooral schoonmaakhulpen in de volgende regio's: Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam Capelle a/d IJssel Den Haag Delft Haarlem Hilversum Hoofddorp Huizen Leiden Maarssen Nieuwegein Nijmegen Rotterdam Schiedam Spijkenisse Utrecht Woerden Zaandam Zeist. Als snelgroeiend schoonmaakplatform heeft iemand.nl jou met de dag meer werk te bieden.
outlook aanmelden
Schoonmaak vacatures Den Haag, Westland, Rotterdam e.o.
Schoonmaak specialist vloeronderhoud. 38 uur per week. Voor onze afdeling Specialisten zijn we op zoek naar een ervaren medewerker vloeronderhoud voor 38 uur per week. Ben jij van alle markten thuis en beschikbaar in de middag en avond en op zaterdag. Dan zijn wij op zoek naar jou! Zowel zelfstandig als in teamverband voer je onderstaande werkzaamheden uit.; Het uitvoeren van specialistísch en periodiek werk zoals.: Diepte reinigen van koelcellen en machines., Het behandelen van vloeren., Het reinigen van tapijt., en nog veel meer. Lees meer over deze vacature. Geplaatst op: 28-11-2018. Zoek jij een baan als Glazenwasser? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Als glazenwasser kom je te werken in een gezellig team. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het reinigen. Lees meer over deze vacature. Geplaatst op: 28-11-2018. Schoonmaakmedewerker in Amsterdam. 8.25 uur per week. Voor een Bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor 8.25 uur per week. De werkzaamheden zijn op.: Maandag van 08.00 uur tot 10.15 uur. Woensdag van 08.00 uur tot 11.45 uur. Vrijdag van 08.00 uur tot 10.15 uur. Lees meer over deze vacature. Geplaatst op: 19-11-2018. Schoonmaakmedewerker Den haag Centrum.
Ballonvaart
Vacatures Werken bij Albert Heijn.
Meeuwenstraat 2, Den Helder 1781XA. Meeuwenstraat 2, Den Helder 1781XA. Middenburcht 14, Vleuten 3452MT. Middenburcht 14, Vleuten 3452MT. Hoofdstraat 232, Velp Gld 6881TS. Commerciële Stage Bij Afdeling Frisdrank. Provincialeweg 11, Zaandam 1506MA. Vlietlaan 61, Rotterdam 3061DV. Schrans 121, Leeuwarden 8932ND. Van Beethovenlaan 4, Roosendaal 4702JS. Dokter van Doornplein 2, Abcoude 1391LT. Dokter van Doornplein 2, Abcoude 1391LT. Dokter van Doornplein 2, Abcoude 1391LT. Zuiderhaven 8, Harlingen 8861XB. Zuiderhaven 8, Harlingen 8861XB. Zuiderhaven 8, Harlingen 8861XB. Fulltime baan 12/32 uur in de week.
Kantoor Schoonmaak in Amsterdam? Schoonpand.nl.
Schoonpand is werkzaam in heel Nederland en werkt voor zowel organisaties als particulieren. Diverse bedrijven en instellingen, zoals T-Mobile en Gemeente Amsterdam, maken gebruik van onze diensten voor hun kantoor schoonmaak. Onze insteek hierbij is altijd een relatie voor de lange termijn.
Vacatures Schoonmaak en Facilitaire diensten Marktplaats.nl.
Dienstverlening aan huis brv is een bedrijf die bemiddeld tussen vraag en aanbod betreffende huishoudelijke hulp, klusje in en om het huis, hulp bij de administratie, oppas voor de kinderen, een maatje om er even tussenuit te zijn.: Overige niveaus Overige uren. Dienstverlening aan Huis BRV. Ik ben op zoek naar een schoonmaak werk, ik heb 5 jaar ervaring, ik wil in de gebieden den haag, voorburg, leidschendam, wassenaar, rijswijk werken.

Contacteer ons