Resultaten voor vls schoonmaak den haag

vls schoonmaak den haag
19 Schoonmaak vacatures in Gorinchem Adzuna.
Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op LinkedIn. Den Haag 90. Alphen aan den Rijn 25. Horeca en Catering vacatures 6. Thuishulp en schoonmaak vacatures 6. Vacatures Ander of Algemeen 3. Klantenservice vacatures 1. Gezondheidszorg Wetenschap en Verpleging vacatures 1.
VLS Groep VLS.
De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen VLS zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers.
Schoonmaak Vacatures in Vlaardingen Vacatures.nl.
Medewerker schoonmaak in de bouw. Binck Den Haag. Je zult aan de slag gaan op grote bouwprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers in de Randstad.VaardighedenSchoonhouden en veilig houden van het bouwterrein: opruimen. Voorman / vrouw Schoonmaak. Heb je al meerdere jaren werkervaring in de schoonmaak.
VLS Schoonmaak.
De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken. Functiegebied Kies functiegebied. Provincie Kies een provincie. Bogers Kozijnen B.V. Technisch Enterprise Architect Den Bosch.
Medewerker Schoonmaak vacatures in Den Haag Careerjet.nl.
Voor ons label Care en Cure zijn wij opzoek naar een schoonmaker die specialistisch schoonmaak werk kan uitvoeren bij verschillende ziekenhuizen in de omgeving van Den Haag. Schoonmaakmedewerker Delft VLS Schoonmaak. VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.
schoonmaakbedrijf haarlem schoonmaakbedrijf haarlem vacatures schoonmaakbedrijf gezocht.
Ik ben op zoek naar een schoonmaakster die eens in de zoveel tijd ons trappenhuis kan schoonmaken vegen/stofzuigen en dweilen. Ik zoek iemand die met eigen materiaal. Specialistische Schoonmaakmedewerker VLS Schoonmaak. VLS Schoonmaak Zwijndrecht. Schoonmaakwerk Den Haag Hulp.nl. Gezocht: huishoudelijke hulp.
2 Schoonmaak vacatures in Zwijndrecht Adzuna.
Den Haag 20. Capelle aan den IJssel 5. Thuishulp en schoonmaak vacatures 1. Parttime vacatures 1. Verwijzing naar de laatste 10 zoekopdrachten met resultaten die u hebt gedaan, zullen hier worden weergegeven. Download de iPhone app Download de Android app.
Vacatures VLS.
Werken bij VLS Schoonmaak. VLS Schoonmaak creƫert een werkomgeving waarin mensen zich prettig en nuttig voelen. VLS stelt alles in het werk om die missie te realiseren. Dus investeert VLS in eigen mensen. Want opleiding en coaching dragen bij aan betere prestaties.

Contacteer ons