Meer resultaten voor thuiszorg schoonmaak den haag

thuiszorg schoonmaak den haag
TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Alle woord en beeldmerken op deze website zijn eigendom van TSN Thuiszorg, tenzij anders aangegeven.
Poetshulp thuiszorg vleminckveld.
Voor meer informatie over de deontologie die wij hanteren in de thuishulp verwijzen wij u graag door naar onze deontologiesectie. Onze thuishelpsters doen vooral schoonmaak. Indien u niet op zoek bent naar louter poetshulp, maar naar meer algemene hulp bij het huishouden en bij persoonlijke verzorging, dan kan u beroep doen op onze dienst gezinszorg. De contactpersoon met thuiszorg vleminckveld is de regioverantwoordelijke klik hier om contact op te nemen.
Algemeen Thuiszorg Bureau Medisch en gezondheid Zoetermeer Facebook 3 recensies 45 foto's.'
Algemeen Thuiszorg Bureau. Wij zoeken Huishoudelijke Verzorgende in DEN HAAG! Ben je woonachtig en in heel Den Haag inzetbaar? Heb je ervaring in de huishoudelijke zorg of schoonmaak? Ben je minimaal 12 uur per week en per direct beschikbaar? Ben je niet bang of allergisch voor huisdieren?
Thuiszorg Den Haag en Thuiszorg Amsterdam via ZAB Zorg: Huishoudelijke Hulp.
ZAB Zorg is een thuiszorgorganisatie die kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte thuiszorg biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van onze cliënten. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving. Daarin willen wij een leidende rol spelen in de realisatie van een gezondere samenleving. Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag VOG is bij indiensttreding een verplicht onderdeel voor externe kandidaten. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief via onderstaande formulier. Tel: 070 389 83 00. Fax: 070 362 22 27. 2512 CS Den Haag.
Thuiszorg Mozaiek.
Wat kost thuiszorg of huishoudelijke hulp? Voor thuiszorg en voor huishoudelijke hulp bent u verplicht een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van de eigen bijdrage is inkomensafhankelijk en wordt bepaald door het Centraal Administratie Kantoor CAK in Den Haag.
Thuiszorg Huishoudelijke Hulp-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Thuiszorg Mozaiek Vacatures in Den Haag. Huishoudelijke hulp thuiszorg woonachtig in het Westland. Je hebt kennis en inzicht in diverse huishoudelijke taken en kunt ook signaleren wanneer er iets aan de hand is met de cliënt.
Huishoudelijke hulp thuiszorg vacatures in Den Haag 2587 jobs Jooble.
Cardia Den Haag. fiets naar jouw cliënten in de wijk. Daar wordt vaak uitgekeken naar jouw komst en jij bent echt van betekenis. Je verricht huishoudelijk Functieomschrijving Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het werk nou juist zo mooi. Je stapt op de fiets naar jouw cliënten. 9 dagen geleden. huishoudelijke hulp thuiszorg tijdelijk. hetuitzendbureau.nl Strijen Oud-Beijerland. Beschrijving huishoudelijke hulp thuiszorg tijdelijk Schoonmaakwerkzaamheden thuiszorg Job Requirements harde werker ervaren in de schoonmaak representatief sociaal dienstverlenend Salary and Benefits sollicitaties: cv pas.
Contractvormen C-Maxi Cleaning maximaal schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Flexibel contract, waarbij wij de schoonmaak regisseren om aan te sluiten op actuele behoeften. Wij zijn er waar en wanneer u ons nodig heeft en werken naar vooraf vastgestelde doelen. Vast contract, waarbij we de schoonmaak uitvoeren op vooraf vastgestelde dagen en tijden.

Contacteer ons