Meer resultaten voor schoonmaak bedrijf den haag

schoonmaak bedrijf den haag
CS2001 Cleaning Services Schoonmaakbedrijf Den Haag.
Een bedrijf functioneert optimaal in een opgeruimde en hygiënische setting. Zeker in kinderdagcentra is hygiëne van allergrootst belang. CS 2001 B.V. heeft veel ervaring in het totaal schoonmaak van en specialistische diensten in kindercentra en weet de hoge eisen om te zetten in daden. VvE s Short, Stay Appartementen en Woningen. CS 2001 B.V. is gespecialiseerd in het schoonmaken van VvE s Short, Stay Appartementen en woningen. CS 2001 B.V. heeft alle facetten in huis om de uitstraling van winkelcentra te waarborgen en te optimaliseren. Schoonmaakbedrijf Den Haag.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag 50 jaar schoonmaakervaring Balans.
Recensie Dura Vermeer. Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V. in Den Haag. Heeft u een bedrijf of pand in beheer in Den Haag centrum of in Rijswijk, Delft, Naaldwijk, Hoek van Holland, Voorburg of ergens anders in de omgeving van Den Haag?
Expat Service Den Haag Schoonmaakbedrijf Domestic OutsourcingSchoonmaakbedrijf Domestic Outsourcing.
U begrijpt, ons schoonmaakbedrijf biedt in Den Haag zowel huishoudelijke hulp, expat service, een strijkservice, eenmalige schoonmaak en vakkundige glasbewassing. Bel 070-3065040, mail naar info@domestic-outsourcing.nl of vul ons online contactformulier in. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt graag uw gewenste schoonmaak in Den Haag.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
Waarom Beercoo uw schoonmaakbedrijf in Den Haag is? Betrouwbaar bedrijf: in het bezit van het OSB keurmerk. ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Ervaren en opgeleide schoonmaakmedewerkers. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE?
Multi-Clean Schoonmaakbedrijf voor regio Westland, Den Haag e.o.
Ga naar keet en bouw schoonmaak. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in de zakelijke markt, alle soorten schoonmaakwerkzaamheden kan verzorgen en veel waarde hecht aan een persoonlijke service? Zoek niet verder! Vraag direct een offerte aan. René helpt u graag, ook als u vragen heeft! Bel 0174 295 931. Vraag direct een offerte aan bij René. Jubileum: Indra alweer 25 jaar in dienst bij Multi-Clean. Maandag 11 februari was Indra alweer 25 jaar in dienst van Multi-Clean. Dat was voor ons meer dan genoeg reden om Indra te verrassen en in het zonnetje te zetten. Kerstmarkt voor Multi-Clean werknemers. Zaterdag 8 december was het weer zover. De jaarlijkse kerstmarkt van Multi-Clean. Ook dit jaar was het weer gezellig druk en kon het personeel zelf een kerstpakket samenstellen. Wij helpen u graag verder! 0174 295 931 info@multiclean.nl. Meest gevraagde offertes. Offerte voor glasbewassing. Offerte voor gevelreiniging. Offerte voor gevel impregneren. Offerte voor graffiti verwijderen. Offerte dakgoot schoonmaken. Offerte voor tapijt reinigen. Offerte voor een schoonmaakbedrijf. Schoonmaakbedrijf Den Haag.
SCHOONMAAKBEDRIJF DEN HAAG DFP facilitaire partner voor al uw schoonmaakwerk.
Schoonmaakbedrijf in Den Haag. Als allround schoonmaakbedrijf houden we van no nonsense, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit. Met onze interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak bieden wij Delft en omstreken de totaaloplossing voor iedere schoonmaak vraag.
CFH schoonmaakbedrijf Den Haag en Breda. Top Klantendienst en prijs/kwaliteit. schoonmaakdiensten VVE. glassArtboard 1. new_icons.
Schoonmaak voor particuliere woningen! U wilt uw woning als nieuw, u verhuisd of u heeft verbouwd? Professionele ploegen staan tot uw dienst. U hoeft voor niets te zorgen, wij zorgen voor uw huis van A tot Z! Vraag vrijblijvend een online prijsofferte. 2595 AM Den Haag s'Gravenhage.'
CSU nieuwe schoonmaakpartner en sponsor ADO Den Haag.
CSUs innovatieve blik op dienstverlening maakt hen specialist op het gebied van schoonmaak. Als officiële sponsor van ADO Den Haag is CSU volop zichtbaar in het stadion middels een eigen skylounge en boarding achter het doel en de dugout. Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: Schoonmaakpartner en sponsor worden van deze geweldige voetbalclub was een lang gekoesterde wens. We zijn enorm trots dat we hier mogen schoonmaken en zien het tevens als een goede mogelijkheid om ons in deze regio verder te profileren. Woordvoerders Erwin Vos. Manager Marketing Communicatie Erwin.Vos@csu.nl 06 13227833. Specialist Marketing, Communicatie en PR Gerline.Capellen@csu.nl 0413-285261. Als eerste het laatste nieuws over CSU? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Voornaam Achternaam Bedrijf Sector E-mail Verzenden.

Contacteer ons