Op zoek naar schoonmaak bedrijf den haag?

schoonmaak bedrijf den haag
Schoonmaakbedrijf M. Bisschops en Zonen.
lenen
Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Westenberg Den Haag e.o.
Met onze jarenlange ervaring en passie voor het schoonmaakvak verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van veel bedrijven, scholen, kantoren en Verenigingen van Eigenaren in Den Haag en omgeving. Dit doen wij vakkundig en met toewijding. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
aannemer genk
Blanco BV schoonmaakbedrijf.
Het is inmiddels duidelijk geworden dat Aad sr er nog een mega kracht bij heeft gekregen vanuit de familie, want ook Roberto heeft vanaf juli 2011 ons schoonmaak team versterkt. Hij heeft de kracht om de zwaarste schoonmaakwerkzaamheden samen met zijn opa uit te voeren. Geen klus is hem te zwaar ondanks dat hij net 20 jaar is. Vanaf september gaat ons administratie team versterkt worden door Erica de vrouw van Aadje jr. Vanaf de maand juni komt ze alvast bij wat oefenen in ons bedrijf mee te draaien.
Leningen hergroeperen
CSU nieuwe schoonmaakpartner en sponsor ADO Den Haag.
CSUs innovatieve blik op dienstverlening maakt hen specialist op het gebied van schoonmaak. Als officiële sponsor van ADO Den Haag is CSU volop zichtbaar in het stadion middels een eigen skylounge en boarding achter het doel en de dugout. Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: Schoonmaakpartner en sponsor worden van deze geweldige voetbalclub was een lang gekoesterde wens. We zijn enorm trots dat we hier mogen schoonmaken en zien het tevens als een goede mogelijkheid om ons in deze regio verder te profileren. Woordvoerders Erwin Vos. Manager Marketing Communicatie Erwin.Vos@csu.nl 06 13227833. Specialist Marketing, Communicatie en PR Gerline.Capellen@csu.nl 0413-285261. Als eerste het laatste nieuws over CSU? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Voornaam Achternaam Bedrijf Sector E-mail Verzenden.
inkt
Schoonmaakbedrijf Gom.
Werken in de facilitaire dienstverlening Facilicom Group. Werken in de horeca catering Albron. Werken in de bouw en installatie Breijer. Werken in facility management Facilicom Solutions. Werken in de schoonmaak Gom. Werken in de horeca Tapwacht. Werken in de beveiliging Trigion.
M M Schoonmaakbedrijf.
Door jaren ervaring garanderen wij een snelle maar uitstekende schoonmaak. Wij verzorgen de gehele ruimte tot in de puntjes. Ook de ramen worden hierin meegenomen. M M Schoonmaakbedrijf. Beste service, laagste prijs! M M Schoonmaakbedrijf is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar! of neem contact op. Een breed portfolio! Meer over Portfolio. Een heel team staat voor u klaar! Meer over Het Team. Bereid met liefde! Meer over Ons Werk. Wat zijn we trots op onze nieuwe website! Bekijk snel het. Bekijk het laatste Nieuws. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? M M Schoonmaakbedrijf. M M Schoonmaakbedrijf Oude Polderweg 197 2493 AJ DEN HAAG.
Glazenwasser Den Haag ROO Clean.
Wij werken volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de Arbowetgeving hanteert. Alle bedrijfsmiddelen die wij gebruiken voldoen hieraan en worden jaarlijks. uitgebreid gecontroleerd en gekeurd. Onze professionele glazenwassers werken zorgvuldig en met plezier aan de schoonmaak van uw huis of bedrijfspand.
Schoonmaak-vacatures in Den Haag januari 2019 Indeed.nl.
Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Schoonmaak in Den Haag. Mijn recente zoekopdrachten. Communicatie Medewerker Limburg. Dynamics Crm Consultant. Thuiszorg Huishoudelijke Hulp. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum. Afstand: alleen deze plaats.

Contacteer ons