Op zoek naar schoonmaakbedrijf amsterdam?

schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakbedrijf Cantorclin.
Cantorclin is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, maar zorgt ook in de rest van Nederland voor uitstekend schoonmaakonderhoud. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Schiphol, dan bent u bij Cantorclin Schoonmaak aan het juiste adres.
Home Schoonmaakbedrijf Bright Plus.
Schoonmaakbedrijf Bright Plus staat bekend om kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid. Wij verzorgen op professionele wijze de schoonmaak van kantoren, bedrijfspanden en woonhuizen. Wij zijn uw duurzame partner voor al uw schoonmaakwerk. Bright Plus levert al 25 jaar schoonmaakdiensten in de regio Amsterdam Almere.
Schoonmaakbedrijf Gom.
En een kantoor is geen school. Daarom heeft Gom, als eerste schoonmaakbedrijf van Nederland, een specifieke aanpak voor elke sector. Opdrachtgevers vinden bij Gom expertise en capaciteit verdeeld over zes verschillende business units: Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food Industry Kleentec en Specialistische reiniging.
Schoonmaakwerk Amsterdam Huishoudelijk werk Amsterdam.
Huishoudelijk werk Amsterdam Bos en Lommer. Huishoudelijk werk Amsterdam De Baarsjes. Huishoudelijk werk Amsterdam-Noord. Huishoudelijk werk Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer. Huishoudelijk werk Amsterdam Osdorp. Huishoudelijk werk Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld. Huishoudelijk werk Amsterdam Zuidoost. Huishoudelijk werk Amsterdam Oost en Watergraafsmeer.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand Bel 020-2159578.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonpand, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partij voor al uw schoonmaakdiensten. Van tapijtreiniging tot dakgoot schoonmaken en opleveringsschoonmaak, van bedrijfspanden tot huishoudelijke hulp. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en een schoon pand.
Buné Schoonmaak en Bedrijfsdiensten Schoonmaakbedrijf Amsterdam.
Ook hanteren wij een dagelijks controle systeem DKS voor registratie van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en een eenvoudige rapportage. Gebruik maken van onze schoonmaakdiensten? Neem contact op. 1101 AG Amsterdam. Schoonmaakbedrijf Facilitaire dienstverlening Buné Beheer Hans Buné Schoonmaak en Bedrijfsdiensten Kubus Onderhoud Montagediensten GGM Glas, Gevel en Multidiensten.
Asko schoonmaak.
Van medische zorginstellingen tot appartementen, van kantoren tot kinderdagverblijven en van klein tot groot, ASKO is bekend met alle sectoren. Met vestigingen in Amsterdam en Hoorn/Zwaag is ASKO een schoonmaakbedrijf met een sterke positie en vertrouwde naam binnen de branche.
Actie tegen loonroof door schoonmaakbedrijf HOS Solidariteitsnetwerk Vloerwerk.
Vloerwerk boekt eerste overwinning tegen schoonmaakbedrijf HOS. 9 november 2017. Verslag van actie bij kantoorpand van HOS en publicatie persbericht. 16 oktober 2017. De ongezoete waarheid over Jamin Warmoesstraat. 13 mei 2018. Problemen op werk? Onzeker over wat je kan doen? Wij hebben kennis, ervaring en mensen. Kom samen met ons in actie. Wij helpen jou als jij met ons anderen helpt. Vertrouwelijk en persoonlijk contact.: 06 31 54 26 52 info@vloerwerk.org. Wat is Vloerwerk? Vloerwerk is een groeiend solidariteitsnetwerk in Amsterdam en omstreken.

Contacteer ons