Zoeken naar kantoren schoonmaken den haag

kantoren schoonmaken den haag
Schoonmaakwerk Den Haag Huishoudelijk werk Den Haag.
Voor ons schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een goede, hardwerkende en betrouwbare schoonmaakster! Laat het maar. Aantal dagdelen: 5. 1 dag geleden. Schoonmaakwerk Den Haag. Ik zoek een zelfstandig werkende vrouw/man die weet wat schoonmaken is en die zorgvuldig omgaat met andermans spullen.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Netjes geregeld!
Schoonmaken na verhuizing. Glasbewassing voor zakelijk. Glazenwasser voor particulieren. Schoonmaakbedrijf Den Haag. Jij bent hier. Schoonmaakbedrijf Den Haag Netjes geregeld! Gratis offerte aanvragen. Schoonmaakbedrijf Den Haag. Bent u op zoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag? Heeft u op het internet gezocht naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag. Heeft u moeite om de juiste samenwerkingspartner uit te kiezen voor uw schoonmaak in Den Haag? Zeer begrijpelijk want er zijn vele schoonmaakbedrijven in Den Haag. U wilt het gewoon schoon hebben en wil het liefst geen omkijken hebben meer naar het regelen van uw schoonmaak? U bent immers zelf veel te druk om hier lang tijd aan te besteden. Brom Schoonmaakbedrijf Den Haag. Bij Brom Schoonmaakbedrijf Den Haag bent u aan het juiste adres. Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Den Haag zowel particulieren als zakelijke klanten in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoud Den Haag, glazenwasser Den Haag tapijtreiniging Den Haag vloeronderhoud Den Haag. Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnescentra.
Schoonmaak vacatures Den Haag, werk vind je op Olympia.nl.
Werken op een vestiging. wat speelt er bij Olympia. ID bewijs uploaden. Schoonmaak vacatures Den Haag. home vacatures schoonmaak zuid-holland den haag. Vind hier je nieuwe baan. Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Schoonmaak Den Haag. Verfijn zoekresultaten op.: Financiële dienstverlening 6.
Vacatures: Schoonmaak kantoren in Den Haag Maart 2019 Jooble.
Dat is gratis! Vacatures Schoonmaak kantoren Den Haag. 1-20 van 1234 resultaten. vakantiekrachten schoonmaak kantoren. vakantiekrachten schoonmaak kantoren Salary and Benefits sollicitaties: cv pasfoto en motivatie per email harde werker. 2 dagen geleden. Schoonmaak kantoren en VVE Barendrecht, Ridderkerk Parttime. Schoonmaak Vacature kantoren en VVE Barendrecht, Ridderkerk Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar parttime ervaren schoonmaak medewerker voor het schoonmaken van een school.
Kantoor Schoonmaak vacatures in Rijnmond, werk, jobs Jobrapido.com.
Voor het schoonmaken van kantoren zoeken wij een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die wil werken op de Maasvlakte op maandag tot en met vrijdag. Jouw favoriete vacatures zien? Schoonmaakmedewerker Maasvlakte Rotterdam. Voor het schoonmaken van kantoren zoeken wij een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die wil werken op de Maasvlakte op maandag tot en met vrijdag.
Huishoudelijke hulp Den Haag: Vind uw hulp Care.com.
Ik heb 3 jaar ervaring in de schoonmaak Werk Ik heb bij verschillende locaties schoongemaakt Kantoren, restaurants, huizen, eengezinswoningen. 2531 Den Haag, Moerwijk. Vanaf 10 per uur /uur Leeftijd: 28 Ervaring: 10 Jaren. k ben getrouwd en mama van 2 kids. k ben zelf erg schoon en doe het graag voor een ander. Ik heb al langer dan 10 jaar ervaring in de schoonmaak. Daarvoor was schoonmaak altijd al mijn hobby. Ik ben thuis ook altijd bezig. Hygiene gaat voor mij altijd voor. Voor de gezondheid van de mens is dat erg belangrijk. De eerste stap van gezond leven is hygiene! 2562 Den Haag, Regentessekwartier. Vanaf 10 per uur /uur 1 Certificaat Leeftijd: 27 Ervaring: 1 Jaar. Beste heer, mevrouw, Pasgeleden ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en vanaf heden ben ik op zoek naar een baan als huishoudelijke hulp. Ik heb ervaring met schoonmaken bij verschillende bedrijven zoals Albert Heijn en café Murphy's' Law.
Meld je aan als schoonmaker iemand Zakelijk.
Je beschikt over een smartphone waarop je de iemand.nl Zakelijk app kunt installeren. Je woont in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht. De voordelen van werken via iemand.nl Zakelijk? Makkelijk en gratis toegang tot extra werk en inkomsten. Flexibel om te werken waar, wanneer en hoe vaak jij wilt. Marktconform vergoeding van 1550, per uur excl. Minimale reistijd doordat alle klanten bij jou in de buurt zitten. Iedere twee weken vindt de automatische uitbetaling plaats. Facturatie en uitbetaling verlopen automatisch via het platform. Schoonmaakwerk via iemand.nl Zakelijk. iemand.nl Zakelijk is de oplossing voor de schoonmaak voor het MKB, eenmanszaken en kantoren aan huis.
Schoonmaak door Hulpstudenten, 1475, per uur incl. btw.
Hoe fijn zou het zijn om elke week thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis? Een Hulpstudent bij u in de buurt helpt u graag met het schoonmaken van uw leefomgeving. Bijna 800 van onze studenten geeft aan dat zij graag schoonmaakt bij onze klanten.

Contacteer ons